Slutet av v.38

Torsdag:
Var ledig från jobbet och åkte med mina båda hästkillar till ATG-kliniken på Solänget. Curre var så himla på tårna att vi var tvungna att ge honom lite lugnande för att kunna böja honom. Han sprang bara o skrek efter Tule hela tiden. Han var halt i båda framkotorna och lite i knä hb. Är nu behandlad i dessa och fick även antiinflammatoriskt i ryggmuskulaturen på höger sida som han var öm i. Återbesök den 4 oktober.
Tule har ju bekymmer med tänderna efter en spark i vintras. Han fick dra två mjölktänder och några fragment. Nu får vi se om de permanenta växer ner som de ska. Annars Kan det komma att behövas dra nån i framtiden. Men vi hoppas på att allt går bra.

Fredag:
Först jobb och sen en välbehövlig stund med massage hos Maria. Det fanns några riktigt "fina" knutor mellan skulderbladen.

Lördag:
En heldag i Umeå med shopping. Den här shoppingrundan gick på Byggmax, K-Rauta och Jula. Lite smått o gått som behövdes till nya huset. Efter middagen hemma så åkte vi  o städade lite ihuset. Har ju en hel del städning att göra innan vi kan flytta in. Så vi har börjat putsa lite fönster och torka golv, fast det behöver vi nog göra om ett par gången innan det är rent.

Söndag:
Åkte o kollade lite på träningen på ÖOR idag. Skulle ju ha varit med själv men... Skjutsade Berit till flyget efteråt. Hem för lunch. Sen putsa lite mer fönster i nya huset, det är ju några.... Middag o sen iväg att träna mina två elever. Roligt!! Har tagit in hästarna o nattat Elin o nu sitter jag här. Lite tid vid datorn innan det blir kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback