Krasch...

Ja så var vi då hemma igen. Det har varit jätteroligt och Elin har varit så snäll. Åkte i torsdags kl 6.30 och var framme i Gävle kl 12.35. Inte illa med en transport på släp, inkl kiss- o fikapauser. Hämtade upp Magda och var gick på Furuvik resten av dagen. Elin åkte ALLA barnkarusellerna! Jätteskoj! Sen kollade vi in djuren också fast det var inte så många, lite besviken faktiskt. Fast aporna var roliga.
Vi sov över på ett fullt Scandic.... Det var ju Countryfestival på Furuvik på kvällen så hotellet var fullt av Amerikaner. De hade 1 rum ledigt!!! Det tog vi...

Efter en nice hotellfrukost drog vi till Storvik och kollade hur Prisen och Magda bor. Träffade även hennes mamma som kom hem och bjöd på en god lunch. Sen vidare ner till Falun. Kollade lite snabbt på gruvan där men gick inte ner. Dyrt! Tog en fika o sen vidare för att hämta transporten i utanför Borlänge. Den var så fin som jag hade väntat och jag är jättenöjd med den. Drog sen iväg upp till Näsviken där vi bodde på herrgård!
Åkte hem igår och var rätt så less på bilåkande då. Gjorde lite shopping i Sundsvall men sen hem.

Idag har vi invigt transporten och varit o hämtat hem Pienza och Pazienza. Oj vad hon har vuxit! Sen har hon börjat tappa fölpälsen och hon blir nästan svart... Jippi!!! Går nu med busfarbrorn Curre på bete. Lilla kåtbocken Tule får inte leka med tjejerna. Han får vänta tills han blivit valack i höst.

En tråkig sak...

Medan vi var borta så gick åskan rejält hårt här... Den tog både routern OCH datorn.... Hade glömt att dra ur kontakterna...
Man har ju nästan hela livet i datorn!
Men nu har jag hittat ett gammalt ADSL-moden som fungerar på den bärbara. Tack o lov! Men jag kan f.n. inte kolla min mail. Så maila till hotmailadressen.

Nä nu ska jag ut o kolla till tjejerna. Ska försöka ta lite bilder också...

Bye!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback