GOD JUL!!

Ja vips så var det julafton. De senaste dagarna har rusat iväg.
I söndags var vi o träffade tomten. Elin lämnade sin önskelista till honom. Hon såg även när en av hennes bästa kompisar lämnade napparna till tomten. Så nu vet hon det och det kanske går lättare att göra det själv ikväll.

Måndag morgon drog vi iväg ner till Sundsvall, eller Birsta rättare sagt. Gjorde Ikea, köpcentret, Biltema, Hööks och Barnens Hus. Det tog endast (!!??) 7 timmar! Hu... men sen var alla klappar klara. Nästan...
M hade inte köpt min julklapp så vi var tvungen att åka till stan igår igen. Men sen var allt klart!

Hälsade på mamma igår med för att hinna med henne också. Hon blev jätteglad men vi märkte att hon blivit mycket sämre. Trist men det går ju bara åt det hållet.

Igår kväll blev allt klart och granen klädd. Eftersom vi inte firar hemma i år så blir det bara en liten gran. Förra årets 4 meters gran är svårslagen. Vi har bestämt att bara ha en sån stor gran när vi ska fira jul här hemma. Det är mkt extra stök och bök med en sån stor gran.

Elin kunde nästan inte somna igår, det är så spännande allt nu. Men i morse hade Tomten lämnat en Nalle Puh-film i strumpan så den kollar hon på nu. Men hon tycker det är länge tills tomten kommer.
Vem tycker inte det....

Hoppas alla får en riktigt härlig jul!
Kram!!




Ja jag vet att det var i söndags men...



 


Kommentarer
Postat av: Magda

God Juli!!

Krama min älskade "lillasyster" och pussa lite extra på henne:D



Självklart lite kramar till er också:D

2008-12-24 @ 11:29:09
Postat av: Sandra

God jul och kram på er alla


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback