Åt rätt håll

Ja tro't eller ej, det känns just nu som om det går lite åt rätt håll iaf. Dock långt ifrån bra. Men i morrn ska jag höja medicinen ytterligare så då kommer alla hyper-symptom igen och jag blir sämre. Härom natten sov jag med tjocksockar och fleecebyxor och hade stunder med en vilopuls på ca 100. Hjärtslagen syndes nog på utsidan. Läskigt och obehagligt...
Ska iaf försöka jobba ändå.

Men nog om det, nu bara roliga saker...

Helgen den 13-15 februari åker vi på en semesterweekend. Jag vann ju ifjol på Lugna Favoriter en gratis hotellövernattning, och det går ut snart. Vi åker till vännerna i Hudik på fredag, och på lördag upp till Sundsvall där vi bor på hotell. Tänkte åka längre men det blir bara stressigt att hinna med allt. Nu slappar vi o har det bra. Kanske blir det casinot på kvällen och shopping innan hemresan. Det ska bli skönt att åka iväg en sväng, utan barn. Hon ska vara hos M&M.

Elin har börjat tycka det är roligt att rida igen! (till mammas stora förtjusning)
Så nu är vi i stallet alldeles för länge om kvällarna, tur att hon iaf inte behöver upp tidigt. Har ridit med tyglar nu några gånger och hon kan stanna, och nästan svänga själv. Hon gillar att göra volter och "citroner" (vet ej riktigt vad det är, lite kringelkrokar mest).
Men Tule är iaf världens snällaste. Visste inte att det fanns så här snälla shettisar...
Min bet oss ju hela tiden.
Jag jobbade honom lite från marken efteråt också men det är svårt, ska ta honom på töm nån kväll.


Igår innan vi for till stallet så ville Elin sjunga lite Singstar. Först skulle hon sjunga "Snögubben" 
 
 
Jag stod som ett frågetecken och fattade noll. Bläddrade igenom båda skivorna och till sist visade det sig vara på ABBA-skivan. Låten var: Chiquitita (stavning???) Där finns en snögubbe med i videon... Självklart!
Sen sjöng hon Amy McDonalds låt, This is the life. Den gillar hon och brukar sjunga till radion i bilen, hon sjunger: Sissi-naj, sissi-naj...
Men vet ni vad... Hon hittar iaf tonerna. Hon fick ihop över 3300 poäng i den låten!! Inte illa va??
En ny popstar???

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback