Nu äntligen...

.. fungerar balpressen. Igår fick jag åka en tripp till Umeå för att hämta en reservdel. 2 tim och 15 minuter tog resan hemma-umeå-hemma, inte illa va?

Vet ni vad som hände medan jag var borta.... Mördarhunden Wilma var framme igen!!! Fast denna gång hade offret tur och överlevde. Tror att hon bara ville leka lite. Vem var då offret? Jo stackars lilla Stampe!!
Hunden lyckades alltså själv att öppna dörren till buren, gå in och krypa genom den lilla öppningen ut till kaninen. Hämta honom, dra även honom genom öppningen och sedan ut ur buren. Där "tuggade" hon på honom så att han var helt blöt, ungefär som hon brukar göra med Jojje.
Som tur var så blev Magda vittne till allt och ropade på M som fick rycka in som räddningspatrull. E blev nog mest rädd.
Nåja, kaninen oskadd men chockad och hunden fick sig en rejäl avhyvling och fick gå in o skämmas. Hon var rätt spak hela dagen.

På kvällen åkte vi till Svedje. Magda red lite dressyr på Prisen som gick kanonbra. Nog bästa gången hittills!! (men så är han/de på dressyr-bootcamp också....) Men det roligaste av allt var ju att Magda lastade honom själv både dit o hem. Han bara knallar in i transporten numera. Så ska det va!
Även L kom dit med Curre en sväng. Han såg jättefin ut. Det var första gången hon åkte iväg med honom nånstans, men han skötte sig exemplariskt som vanligt!

Idag väntar väl ett par timmar i traktorn antar jag. Svettigt...

Ciao!



PS. Här kommer bilder på Magda o Prisen och på Tule med flätad man...





Kommentarer
Postat av: zaq

Men!

Så fina de är, sånt stiligt ekipage! ;-)



Härlig man han har Tule, en riktig liten godbit är han allt!



Hoppas Stampe klarar sig -de är ju lika knepiga som hönsen och klarar inte chocken alltid...



Hälsa!

Postat av: Beffa

Hejhej! Jag åker hem imorgon, men ska upp till Ume först och hämta rena kläder och så. Men på måndag kommer jag till husum!

Hur ser det ut för er i veckan, är det någon dag som passar bättre än någon annan?! =)

Jämarns vilken man Tule har, och vad snygg han är! =)

Kramar!!

2009-07-18 @ 09:57:40
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: Sandra

Stiliga dom e allihopa =)

2009-07-19 @ 17:51:51
URL: http://livfebroken.blogg.se/
Postat av: Sandra

Stiliga dom e allihopa =)

2009-07-19 @ 17:51:52
URL: http://livfebroken.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback