Jobbat...

...första dagen efter jullovet. Det tog nån timme, sen kändes allt som vanligt igen. Som om man inte varit därifrån alls. Nu är det 16 arbetsdagar kvar till Thailand...

...Pazzi, precis som planerat! Duktigt! Hon hade idag en vojlock med resårgjord på sig medan vi jobbade, sadeln närmar sig. Idag travade hon fint i vänster varv men i höger var det jättesvårt. Ville hela tiden komma in mot mig. Vi slutade när hon klarat ett helt stort varv i höger. Det mest positiva var att hon inte en enda gång sparkade bakut mot mig som hon har gjort tidigare. Skönt! Ska jobba vidare nu och försöka få hjälp att tömköra senare i veckan. Har iaf pli på henne i stallet. Hon står lös som ett ljus medan man pysslar o donar. Mätte henne igen och fortfarande är hon ca 152 i mkh och 155 över korset.
Invigde varmvattnet i stallet "på riktigt" idag. Pias svans var så smutsig så den tvättades. Även hennes juver som var kladdigt o äckligt mellan spenarna. Hon tycker det är så skönt så hon nästan faller omkull, gamm-tanten! Hon är grymt tjock nu om man ser henne framifrån. Ska försöka fota till helgen när det är ljust.
I morrn är det ridning igen för E och sen ska vi tvätta Tules svans. DET behövs!!

...har också M idag. Men han fick stämpla ut tidigare för han har fått ryggskott stackarn.

Nu blir det dusch o hopp i säng!

Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback