Förbannad!!

Hittade en artikel på Aftonbladet.
Inget får mig så arg som när folk inte tar ansvar för de djur de har skaffat.
Det här var det absolut värsta jag sett...
http://www.aftonbladet.se/trav365/article1942232.ab

Sen finns bilder HÄR (varning!!)

2008-02-28 @ 20:49:11 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rapport

Jag ska kanske berätta hur det gick på utställningen i lördags.
Han skötte sig utmärkt "lille" Tule. Eftersom han är 3 år nu så skulle han även mätas. Det visade sig att han inte är så liten... redan 106 cm! Han får ju inte överstiga 107 cm, så nu är det färdigväxt!!!
Men han fick inga bra poäng, har faktiskt aldrig fått så lite: 7 7 7 7 7 = 35 poäng Men även här är det ju en bedömningsfråga. Hur som helst har vi iaf världens snällaste shettis, och det är ju huvudsaken!!

Som en underbar motsats så red jag i söndags på en ny bekantskap på nätta 184 cm!!!
Huu, man blev nästan höjdrädd. Curre känns ju som en liten ponny i jämförelse....

Nä, nu kallar sängen.... Natti natt!!


2008-02-20 @ 22:26:36 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu är det klappat o klart!

Ponnyn är putsad så gott det går, han ser mest ut som ett virvelmarsvin med all päls som står åt olika håll. Svansen tvättad, vilket var mycket välbehövligt. Grejorna packade, lite borstar och träns... känns som om det fattas en massa. Jag brukar ju ha typ halva sadelkammaren med när jag tävlar. Transporten är framskottad ur snön och kopplad för bilen. Så nu är det bara att rulla iväg i morgon.
Jag är ju barnvakt åt L & L så då är de ju mina barnvakter eftersom Elin också följer med. Bra man har det!!
Håll nu tummarna för Tule i morrn!!

Ciao!

2008-02-15 @ 21:58:37 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Mer hästar...

De andra hästarna ska få lite plats också...

Vill ni veta en hemlis...............
Min häst är en giraff!!!
Bildbevis!!
Pienzas sår läker så mycket bättre än vad jag hade drömt om. Börjar vara less på att bandagera, har gjort det nu i ganska precis 4 mån. Lite äckelvarning på följande bilder. Lite dåliga tyvärr, men man kan nog förstå på ett ungefär hur det har sett ut. Det märkliga är att hon har inte varit halt en enda dag!!


1 oktober
Den här synen mötte mig när jag tog in från hagen på kvällen.


22 oktober
Massor av svallkött!!!


12 februari
Fem dagar utan bandage. Svullen men såret fint!
2008-02-12 @ 20:43:12 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Skitdag.... men söt ponny!

Jag hatar tisdagar!!! Har sagt det förr och dagens dag har varit den värsta någonsin tror jag. ALLT har krånglat på jobbet... Dessutom har min arbetskamrat varit sjuk så jag har inte haft hennes uppbackning. Nåväl... det slutade väl rätt ok ändå, men har bara lyckats få ihop EN dörr på hela dagen. I morrn är min "Piff" tillbaka så då hoppas jag det går bättre. Så är det ju onsdag i morrn också...

Har pysslat lite i stallet ikväll för att lugna nerverna. Har börjat borsta ut all man o svans på den lilla som ska på utställning på lördag. Det ryms ungefär en halv spånkärra i svansen och en hink med höboss i manen. Ska ju erkänna att den inte borstas ut så ofta.... Men nu har jag börjat. Inte så illa... Innan helgen ska den tvättas också. Inte lätt att få en snygg, blank hårrem på en som hårar som han gör. Bara man går förbi så ser man ut som en angorakatt, fux... Men söt är han... ;)

image102


image103


Vi vill gärna ha en hejarklack på lördag... :P
Nordmalings Ridhus kl.10.00


2008-02-12 @ 20:32:14 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Vilken dag!!!

Jag vet inte hur det gick till men det här blev en helt underbar dag!!
För att göra en lång historia väldigt kort: Jag gick i går kväll in på Lugna Favoriters hemsida och mailade in för att vinna en kärleksweekend i Paris. Men jag brukar ju aldrig vinna så... Idag efter lunch så ringer dom!!! Jag vann inte hösta vinsten men väl en kärleksweekend i Göteborg! Häftigt va!! Ungefär en timme efter samtalet så sändes det i radion!! Jag var rätt så fåordig... men jag var ju i chocktillstånd... Underbart glad iaf. Nu letar vi en ledig helg under våren som vi kan åka ner och njuta!

Jag har under den senaste veckan börjat på step-up med lite boxing. Hur roligt som helst. Där får man göra sig av med alla aggressioner. Lagom jobbigt. Det var min arbetskamrat som drog med mig, så vi peppar varann! Ikväll fick Elin följa med också eftersom M jobbar. Hon tyckte också det var skoj med gympa!

Har ridit Curre hela två gånger nu senaste veckan. Kanske....

Igår så kände (och såg) jag för första gången hur Pienzas fölunge sparkade i magen. Underbart! Inget är som väntans tider...

Just nu är det lätt att leva.... ;-)

Ciao!
2008-02-07 @ 22:04:18 Permalink Ditt o datt Kommentarer (3) Trackbacks ()


RSS 0.91