Nu e jag trött...

Helt orkeslös...
Som tur är så kunde jag göra stallet i morse. M skulle på nån kurs idag o började kl 8, så då fick han lämna Elin lite senare på dagis. Det är så skönt att ha stallet mockat o klart på kvällen. Skulle ha ridit egentligen men jag har inte broddat Curre än så det är så halt. Tänker inte heller brodda om det inte absolut behövs innan vi åker utomlands. Vill inte oroa mig över trampskador också....

Har äntligen fått tag på lite hö. Det började bli lite kris här på den fronten... Hö finns ju men jag betalar inga ockerpriser.
Men nu är det lugnt, ska åka o hämta lite nästa helg tror jag. Fast då jobbar M så jag får åka själv, jobbigt...

Apropå hö.... Ni vet han på mitt jobb vars häst dog för ett tag sen... Han brukar köpa rundbalar men nu var den slut så tillfälligt köper han hö av grannen. Fick veta idag hur mkt hö hästarna får... Han hade vägt höet och var förvånad över hur lite det var. Han sa att han var rädd att de fick för lite....OM de får...12 kg! Låter kanske inte lite men... på TRE stora hästar... per dag!!!
Jag blev så chockad och han lite generad när han insåg det, jag sa att de ska ha 12 kg per häst minst! Har sett bild på hästarna o de är inte nån vacker syn... Som tur är så skulle de få en ny rundbal snart igen, då har de fri tillgång. Men veterinären har ju varit dit och hon borde ju ha reagerat om det var en katastrof. Men hon hade bara nämt att en häst var lite mager. *suck*

Nä nu tror jag gubben är på väg in så att jag kan gå ut...

Ciao!

PS.Visst är det farsdag nu på söndag?2008-10-30 @ 20:42:12 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Tidschema

Ja så var halva denna vecka gjord också. Nu går tiden fort... bara 19 dagar tills vi åker! Känns inte som om man kommer hinna det man tänkt innan men... det lär ju finnas kvar.
Känner mig inte 100% säker med hästarna när vi är borta faktiskt, det är lite jobbigt... Vår "dräng" är duktig men har inte samma koll som jag skulle önska. Jag vet vem jag vill ha här men... tror inte hon kan komma... eller...??

Blir sena kvällar i stallet nu. För att timmarna och orken ska räcka till så ser dagarna ut så här nu under M's fm vecka:
4.45  Kliver upp, äter frukost.
5.20  väcker Elin.
5.45  Åker hemifrån, o släpper ut hästarna.
6.00  Lämnar på dagis.
6.41  På jobbet, några minuter sen.
11.00 Lunch. Försöker hinna sova 10-20 minuter av min 30 minuters lunch.
16.25 Hemma. Fixar middag. Äter.
18.00 Sover en stund i soffan
19.00 Nattar Elin
20.00 Åker till stallet om M är klar
21.30 Hemma.
(22.00 Borde sova)
23.00 Sover förhoppningsvis

Det är bäst att hoppa i säng nu alltså...

Får inte ens sovmorgon på lördag... Körkursen börjar kl 9 och jag är först. Måste åka runt 7...

 
 
2008-10-29 @ 21:59:43 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Kallt & halt

Har just kommit hem från stallet. Curredutten fick lite kärlek och omvårdnad och en liten kort skrittur. Men det var halkigt att rida obroddat så vi var försiktiga. Han tyckte iaf det var roligt, även om det var lite läskigt också...
Det blev lite sent... Kommer väl förmodligen att vara "död" i morrn bitti men... det var det värt...

G'natt!
2008-10-28 @ 22:30:31 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Snö

Sitter med en kopp kaffe efter maten nu. Måste bara tala om att här har det snöat ordentligt en stund. Så nu är det vitt på marken. Det lär väl snart försvinna men lite mysigt är det iaf när det blir ljusare. Nu är det ju mörkt både när man åker till och hem från jobbet.

Är just klar med ett "skit-jobb" som vi hållt på med i flera veckor, jippi!! Ska bli skoj att göra nåt annat nu. Chefen är ledig även idag så vi kommer att plocka åt oss ett bra jobb... Hi hi... Sen får vi se vad han säger i morrn.

Nä nu ska jag strax tillbaka till bänken... Ciao!
2008-10-28 @ 11:25:10 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Piggare häst

Ja idag verkar Tule helt OK. Hade tur denna gång... Vill ju kunna fara på kurs på lördag.

Själv är jag inte alls pigg, trots 20 min sömn på lunchen idag.
Så nu ska jag hoppa i säng.

Natt natt!
2008-10-27 @ 21:39:33 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Lycksele, trattisar och kolik

Så är vi då tillbaka efter ett kort besök i Lappland. Det finns mycket att säga men jag sammanfattar Lyckselebesöket lite kort:
* Hotellrummet - 1 poäng Nästa gång tar vi en minisvit. (för nog blir det fler gånger...)
* Jill Johnsson - 5 poäng!!! Helt suverän!
* Maten - 4 poäng Jättegott!
* Dansen - 1 poäng Tre gubbar som spelade i otakt. 2 danser blev det bara. Sen kollade vi film på TV!!
* Frukost - 3 poäng Inte den bästa jag stött på, inte heller den sämsta.
Totalt: Godkänt! Men bara Jill gjorde resan värd allt.

Vi åkte hem i god tid efter en timmes extra sömn pga omställning av klockan. Så vi hann få lite gjort här hemma också. Medan M gjöt lite så var jag o Elin o kollade efter trattisar. Ni kan inte tro så mycket jag hittade... Efter en timme var korgen full, åkte hem efter en ny korg då jag fick överge ett kanonställe. Tillbaka för att leta rätt på det stället men plockade massor på väg dit. Sen var Elin less så det blev inget mer. Men jag fick ca 10 liter trattisar!!! Å det finns mer kvar!

Sen har dagen/kvällen varit mycket tråkigare. När jag hade mockat och skulle ta in hästarna så reagerade jag på att Tule inte stod vid grinden som han brukar. Jag fick gå o hämta honom. Såg att han lämnat lite hö... inte likt honom. Han som brukar gå in med samma spån på ryggen som han hade med ut på morgonen, var blöt o lerig från topp till tå.
Tog in honom i boxen och gick ut o fixade lite. När jag kom tillbaka så låg han ner utan att ha rört maten. Ingen feber, men jätteloj. Åt mat när jag bjöd honom. Åkte hem en stund för att avvakta. En stund senare så for jag tillbaka. Ingen tvekan om saken, Kolik! Han hade stökat runt överallt i boxen och låg ner på sidan. Tvingade upp honom och gick ut för att promenera, medan så ringde jag veterinären. När hon kom kl 22.50 så hade vi gått i 1½ tim. Så fort jag stannade så ville han lägga sig. Han hade inga tarmljud men låg o bra puls. Fick kramplösande och B-vitamin och svarade bra på det. Förhoppningsvis bara en gaskolik. Magen började bubbla igång så smått och han blev mycket lugnare. Vet åkte och vi promenerade i ytterligare 25 min.
Sen gick han in i boxen och mumsade nöjt på lite halmrester. Jag har åkt hem och vilat lite nu, ska tillbaka en snabbis o kolla honom för natten men jag tror det är ok.

Gissa vem som kommer att vara trött på jobbet i morrn....  Klockan ringer fortfarande kl 4.30.... dvs om...4 timmar...

Gäääsp....

2008-10-27 @ 00:23:20 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Veckoslut

Ja så har man fått jobba en hel vecka då...Frisk? Inte alls... Var till läkaren idag igen, men tyvärr inget att göra när det är når virus. Är rätt så less nu efter 5 veckors hostande! Igår kväll var lungorna på väg upp tror jag. Hade även feber... Men men... Går det inte att göra nåt så... bara att gilla läget. (Fast det är svårt...)

Från ikväll är vi barnlediga. Elin är hos M & M och i morrn bitti drar vi till Lycksele för att se Jill Johnsson och äta god mat. Men först åker vi till Umeå och går där en stund under dagen.
(Beffa: Vi hoppas komma förbi på en fika om det passar! Jag hör av mig!)
Visst vore det roligare att fara ut och roa sig om man var frisk men, nu är det bara att göra det bästa möjliga av situationen och ha roligt ändå!

Ha're så bra i helgen alla andra också!

Ciao!
2008-10-24 @ 21:10:13 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En BRA tisdag!!!

Ja det är faktiskt sant! En tisdag som fungerat helt problemfritt.... ( om jag inte möts i morrn av att vi har gjort nåt stort fel, men det tror jag inte).
Elin har haft en rolig dag hon också då hon för första gången åkte till Björna och badade. Hämtade hem en helt slutkörd tjej! Tar väl på lite extra då hon äter penicillin också.
Kvällen har varit underbar! En HEL kväll i lugn och ro i stallet för mig. Jag tömkörde Tule och red Curre. Båda duktiga killar! Hann även med att putsa bort lite grejor som blivit åsidosatta. Insåg att min "porslinshäst" trots allt behöver täcke när det är blött ute. Det går inte att "härda" honom. Hela ryggen har blivit full med som skorpor, typ exem. Så då börjar jag väl att skämma bort honom igen då...
Hoppas få fler såna här kvällar. De läker själen!

Nä nu är det hopp i säng!

Ciao!


2008-10-21 @ 22:47:04 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jobbat!

Jag har jobbat... HELA dan!!!
Med de senaste veckornas otur så har det ju inte blivit mkt arbete, och tyvärr innebär det ju även mindre pengar. Så nu hoppas jag att vi tillfrisknar fort!

Annars trist o konstigt väder... I morse var det frost och isigt överallt. Nu är det +9 grader, regnar och stormar. Mina hästar fick komma in redan kl 18.30 idag, tyckte så synd om dem. De gick ju ut före 5 i morse så... Önskar bara att det kunde hända ett mirakel i hagen så att den blev torr och fin. Pazzi vill verkligen inte gå ut på mornarna. Jag får styra in henne i hagen. Förstår henne...

Typ nu om fyra veckor är vi på väg i bilen ner till Arlanda.... Längtar....

Nä nu måste jag natta! Kl 4.30 ringer klockan....

 
 
2008-10-20 @ 21:54:15 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Bara en bild....

2008-10-17 @ 22:30:42 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En dikt till pappa

Ramlade över den här dikten på nätet, kommer tyvärr inte ihåg var.
Men det är precis som om jag hade skrivit den själv, OM jag hade kunnat...
Jag målar en tavla med färger av min kärlek till dig


Jag målar en tavla med färger

av min kärlek till dig

stryker sakta med penseln min saknad

smeker med längtan din kind

En tår faller när jag målar dina ögon

med färger av blå

o ditt leende som fångade mammas hjärta

får mej att sakna dig så


Jag målar en tavla i mitt hjärta

en bild som jag burit så länge inom mej

Älskade Pappa trots åren som gått

så saknar jag fortfarande dig

Önskar det funnits tid

att tala om allt jag inte hann

Men Gud hade en annan plan

tiden som jag trodde fanns

försvann.....


Jag målar en tavla med färger

av min kärlek till dig

skissar ditt hår med toner av grå

stryker sakta med penseln min saknad

smeker med längtan din kind

En tår faller när jag målar ditt hjärta

med färger av din kärlek till oss alla

din värme som utstrålade

o hur du älskade mamma Saknar dig pappaKollade igenom gamla videofilmer för ett tag sen. Det var konstigt att se pappa igen. Det kändes som en evighet sen, och samtidigt som igår... Blev nästan arg för att han fanns på tv'n så nära mig, men jag kunde inte nå honom.
Saknar honom så ofantligt mycket så det går inte att beskriva...

Jobbigt nu....
2008-10-17 @ 21:46:04 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Medicin

Ja så var det gjort...
Elin fick penicillin och jag fick ögondroppar.
Nu är det väl bara vänta o se om eländet slutar...
2008-10-17 @ 21:35:15 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


När tar det slut...???

Igår kväll kändes det ganska hyfsat. Trodde att jag skulle fara på jobbet idag, men inte då....
Båda ögonen satt totalt igenklistrade när jag vaknade, sämre idag alltså. Stannade hemma från jobbet och Elin fick vara hemma med mig idag. Vi skulle få främmande efter lunch, en av Elins bästa kompisar Stina och hennes mamma.
Strax innan lunch började jag ana oråd då Elin hade legat helt still i sängen o kollat på film i nästan en timme. Hon kändes varm o jag kollade... 39,5!! Ja inte kunde vi få främmande då, ringde och avbokade.

Men det var droppen... Nu har jag ringt till läkaren och vi ska dit kl 15. Hela familjen behöver nog en penicillinkur!
Sen hoppas jag vi får vara friska till nästa år...
2008-10-17 @ 13:29:52 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Denna dag: Sömn & veterinärbesök

Ja idag har jag mest sovit... Upp kl 5.30 släppte ut hästarna, hem o somnade om. Vaknade kl 9 skickade iväg M med Elin till dagis, åt frukost. Ringde veterinären JM och kollade om han kunde komma och vaccinera hästarna. La mig i soffan och somnade. Vaknade kl 12 då vet. ringde och sa att han hade vägarna förbi på em. Skönt att få det gjort när jag ändå är hemma.
Åt lunch och läste ridsport en stund.
Åkte till stallet och mockade & fixade lite tills vet. kom. Har nu vaccinerat alla utom Pia, hon får fortfarande klara sig utan. Men Tule har fått eftersom jag tänker fara på körkurs med honom. Tre vaccineringar + utskrivning av recept på avmaskning gick på nätta 1100 kr!! Hu...

Ikväll ska jag försöka ta ut Curre på en kort tur medan Elin är inne hos farfar. Känner att jag vill det trots att det regnar ganska ordentligt. Är så sugen på att få igång honom... Skulle verkligen behöva en medryttare, men var hittar man en sån härute??? Eller nån som är villig att åka hit?? Som  klarar av en knäppis som Curre...??? Är det lönt att annonsera tro??

Mår bättre nu men ögonen kliar fortfarande, dock inte lika röda.
Hostan vägrar däremot att ge sig.

Nä nu ska vi iväg till stallet.

Ciao!
2008-10-16 @ 17:56:47 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Ögonfluss... igen...

Ja det var som jag anade... Jag har fått ögonfluss jag med. Knappt har Elin blivit frisk förrän det blev min tur. Var hopplöst att få upp ögat i morse, riktigt igenklistrat!  Kollade på nätet och läste hur det smittar, ifall jag skulle våga åka på jobbet. Denna variant (virus) smittar bara via kladdet i ögat. Så jag åkte o jobbade. Vid förmiddagsfikat fick jag en förfrågan om jag inte skulle åka hem (de tyckte inte jag såg så pigg ut), men jag kämpade på tills lunch.  Då blev jag hemkörd ;)
Åkte hem och sov två timmar i soffan och det kändes lite bättre. Det röda i ögat har lagt sig lite men jag är fortfarande jättesvullen runt om.
Ska bjuda på denna monsterbild! Tänk på att jag såg 10 gånger värre ut i morse.Det verkar som om jag inte ska få jobba nåt alls....
Ska ringa o prata med läkaren i morrn, tror jag skulle behöva en penicillinkur.
Har ju varit sjuk, mer eller mindre, i över en månad nu.
Vill vara helt frisk om... 33 dagar!!

2008-10-15 @ 21:47:47 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En tisdag... M's födelsedag!

Ja, som ni kanske har hört förr så gillar jag inte tisdagar... Denna började precis så som de värsta tisdagarna brukar göra. Sov dåligt, mådde inget bra i morse, allt strular på jobbet. Men eftersom jag legat vaken sen kl 04 i morse så tog jag mig en tupplur på lunchen. Tror jag lurade verkligheten (eller är det bara hjärnan??) att tro att det blivit onsdag, sen har det gått bättre.
Hade sen tidigare tagit ledigt på em för att vi skulle åka o vaccinera oss.
Han som skulle fira födelsedagen med en spruta fick ställa in pga feber, han gör ett nytt försök nästa vecka. Men jag hämtade Elin på dagis och sen drog vi iväg, hon intet ont anande. Förvarnade strax innan Husum vad vi skulle göra och sa att om hon var duktig så skulle vi köpa godis efteråt. Det var hon... Började protestera när hon såg sprutan men sköterskan var så snabb att ge den så hon hann aldrig fatta att det hände. Den gjorde ju inte alls ont. Hon kollade noga sen när det var min tur.
Sen kom jag på att när vi ändå var i Husum skulle vi hälsa på B. Det var jättelänge sen vi sågs, och det var trevligt att träffas igen.
Ikväll var Elin inne hos farfar medan jag gjorde stallet klart. Med lite tur så fortsätter hon att vilja det så jag kanske kan ta en ridtur nån kväll.....
Stackars lilla Tule som är under bantning. Han får ju nästan inget foder inne och har jättetrist innan det blir morgon och utgång igen. Men idag tog jag över lite halm som jag har ströat lite med hos honom, nu ska han ha att göra under natten. Egentligen skulle jag vilja ströa med halm åt alla, det är ju mycket trevligare än spån. Tyvärr för dyrt.... Men det kanske blir ett komplement iaf, får se...
Nu verkar det inte bättre än att jag har fått nåt skit i mitt vänstra öga... Det är rött, rinner och gör ont... Bara jag inte fått ögonfluss nu också.... Då kommer jag att sno av Elins ögondroppar, var så säker!!

Tror att jag är nöjd med designen av bloggen nu. Vad tycks?


2008-10-14 @ 21:09:17 Permalink Ditt o datt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Nytt utseende

Om bloggen ser lite annorlunda ut ett tag så beror det på att jag försöker designa om den lite...
Det går hyfsat men har tappat bort lite saker på vägen...
Hoppas det ska bli bra till sist iaf, var lite less på det gamla utseendet. Det här ska väl bli lite mer personligt. Men det kan som sagt ta tid innan jag är nöjd 
 
 
2008-10-13 @ 21:53:18 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tro´t eller ej...

... jag har blivit förkyld!! IGEN!! För tredje gången på kort tid. Skitjobbigt! Huvudet håller på att sprängas, ont i bihålorna, halsen och har hosta. Men jag har ingen feber iaf så jag ska jobba imorrn, har ju varit hemma så mkt nu så man skäms. Men vad gör man??? Är man sjuk så är man, och när man inte har syskon, svär-, mor-, eller farföräldrar som kan vara barnvakt. Då måste man ju vara hemma.
Gumman fick ögondroppar i fredags och är mycket bättre nu. I morse kunde hon faktiskt öppna ögonen direkt. Ska gå på dagis i morrn men fortsätta behandlas i 2 dar efter hon är symptomfri. Men hon smittar inte nu iaf. Hon är också less på att vara hemma. Håller på att krypa ur skinnet...

Kan vi hoppas på vinter nu snart?? Det senaste regnandet har gjort hagarna till en enda stort lerpöl. Tycker så synd om hästarna. Men åter igen... Vad gör man?? Har ju bara ett hag alternativ.

Igår möblerade vi om lite på vårt kontor. Total kaos är det nu innan allt har hittat en plats igen, men det blev mycket bättre. Nu känns det mer som ett kontor, och bättre ska det bli... förhoppningsvis...

På tisdag fyller M år och det firas med att vi ska åka och vaccinera oss... :P Kul va? Han jobbar em hela veckan så denna vecka ses vi inte så mkt. Men nästa helg åker vi till Lycksele på en weekend för att roa/vila oss. Längtar...

Nä nu ska jag åka o ta in hästarna.

Ciao!

2008-10-12 @ 20:35:07 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


En bild säger mer än 1000 ord!

Mitt barn är sjukt! Ögonfluss... låter väl inte så märkvärdigt. Men hon har det jättejobbigt. Det rinner ur både näsan och ögonen. Måste tvätta upp båda ögon på morgonen innan hon kan se något. Trots det är hon ganska pigg emellanåt. Men om jag själv mådde, och såg ut, som hon gör så skulle jag nog inte komma ur sängen. Avvaktar till fredag innan jag pratar med Bvc igen.

Tog en bild på henne ikväll. Fick henne att spärra upp ögonen till max för att se det röda.
Döm själv... ser pigg ut va?? Eller...??2008-10-08 @ 22:40:46 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Sjukt barn... igen...

Ja igår for jag på jobbet och hann jobba ca 2 timmar. Då ringer M och säger att Elin är sjuk. Eftersom han har tagit ut semester för att hinna bygga klart så åkte jag hem.
Hon har fått ögonfluss och är även jättesnorig. När hon vaknade i morse kunde hon inte andas med näsan, där satt två gröna pluggar ivägen. Ögat som var helt tätt igår ser något bättre ut idag, åtminstonde halvt öppet. Men det varkar börja på det andra nu också.... *suck* Undrar när man ska få jobba en hel vecka..???

Men det passade ändå bra att jag var hemma idag. Hade hovis på besök så Curre fick nya skor och Pazienza blev verkad lite för första gången. Skötte sig jättebra!

Nä nu ska jag leka med lill-gumman...
2008-10-07 @ 14:44:16 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Blöt helg...

... ja och då menar jag inte med alkohol utan av regn!!!

Lördagen var rätt så lugn och vi hade som alltid jätteskoj. det bjöds på god mat och vin. Vi beslöt att våra kvällar ska dokumenteras, så småningom kommer det att finnas både vintips och recept från våra kvällar på vår hemsida.

Idag söndag har regnet vräkt ner nästan hela dagen. Men jag och Malin trotsade det och for ut i svampskogen. Efter en timme var korgarna fulla och regnet tilltog, då var vi nöjda.

Äntligen!!! har hästarna fått komma till stallet. Trots en avgrävd vattenledning... Bär i hinkar från huset och det funkar bra en kort period. Alla blev nöjda av att komma hem igen. Men nu blir det mer jobb för mig... och mindre sömn... Nu måste jag kliva upp tidigare på mornarna. Men det är inga problem... problemet är att komma i säng...
Vilket jag borde göra nu!!!

   
 
2008-10-05 @ 21:48:10 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Poker night!

Fortfarande grått och trist... Gubben har grävt ner kabeln till stallet, så nu är det ström där igen. Fast jag fick nyss veta att precis innan han var klar lyckades gräva av vattnet till stallet. Grrr.... Men det är ju inte lätt när man inte vet vart ledningarna går. Nu hoppas jag att han lyckas laga den idag, för planerna var att flytta hästarna i morrn. Nu får vi vänta o se... igen...

Ikväll kommer M & M hit. Vi har vår roliga pokerkväll. För er som inte vet så gör vi sånt ibland, lite oftare under vintern. Så här går det till:
Vi spelar Texas Hold'em. För att spela om någonting, men inte pengar så gör vi så här.
Tills nästa spelkväll ska:
1:an - Köpa en flaska vin till maten för minst 100 kr
2:an och 3:an lagar mat tillsammans
4:an gör en efterrätt

Det var längesen nu men, jag vann sist och har skaffat vin, M-O & Ma fixar maten och Mo gör efterrät. Så jag får bara mysa o ha det bra ikväll!!


 
44 dagar kvar...
2008-10-04 @ 14:00:25 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Höst!

Ja nu känns det som om hösten är här på riktigt. Det stormar och regnar om vartannat. Jag som inte har fått in hästarna ännu...
Men igår förbarmade vi oss över Tule så att även han får tak över huvudet. Han har fått "låna" tjurarnas ligghall. Ganska hyfsat för en liten shettis att ha en egen yta på ca 80 kvm. De andra tre delar på 36 kvm och det räcker gott till dem.
I morrn har det lovats mig att kabeln ska grävas ner iaf. Så kanske i helgen kan det bli hästflytt men... vi får se.

I övrigt så är jag mest trött nu. Jobb, regn och mörker...


46 dagar kvar tills vi åker till Egypten!
Börjar att räkna ner nu...


2008-10-02 @ 19:02:07 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91