Äntligen!!

Idag kan jag säga att jag känner mig frisk! Har ätit normalt och det känns bara bra i magen. SKÖÖÖNT!!
Nu är det bara E's ögon som ska bli friska också. Det är ingen kraftig ögonfluss denna gång så jag siktar på att få fara o jobba på torsdag. Nästan så jag längtar dit... Konstigt...

Idag var det 0.5 grader ute och spöregnade. Inte härligt! Fick hjälp av K med att fixa in en ny bal till hästarna. Under tiden så tog jag in dem och la på fleecetäcken en stund. Innan de gick ut igen hade jag letat fram regntäcken till dem också. Pazzi var lite skeptisk till en början men accepterade fort. Tule behövde egentligen inget täcke eftersom han nästan har fårull till päls. Men E blev ledsen när han inte skulle få så... han fick väl ha täcke han med då. Knäppte en bild men har inte lagt in den än. Kommer kanske i morrn.

Sen har jag o E bakat pepparkakor. En förpackning köpt färdig deg, enkelt o bra. Mest för att hon tycker det är kul. Ifjol köpte jag deg från Gille och den var jätteäcklig, liksom kakorna. Men i år var degen från Skogaholm och den var jättegod, nästan som mammas, och då blev även kakorna goda.
 
 

Planerna för morgondagen är att antingen baka lussebullar eller nåt julgodis. Får se vad som känns bäst i morrn. Man får passa på när man fått lite extra tid hemma och förbereda inför julen.

På lördag ska det bli skoj igen! Hoppas bara jag orkar, man är ju inte direkt full av kraft o energi efter magsjukan. Det är dags att få träna för Berit igen på Curre. Me gilla jättemycket!!! Jag rider på lördag och L på söndag.

Men nu är det dags att stoppa i en liten grej i E's adventskalender och sen krypa till kojs.

Ciao!


2009-11-30 @ 23:44:51 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Wow... två inlägg samma dag!!

Vet ni, jag måste bara få berätta, att sen några dagar tillbaka så är E en stor tjej!
Bara så ni vet! Varför?
Jo...
När hon blev sjuk så fick jag höra att hon inte skulle äta fullkornsvälling utan istället majsvälling. Det är snällare för magen. Så i måndags så införskaffades det och hon fick en flaska på kvällen. Men hon tyckte det var så himla äckligt så den nästan kom upp igen. Så under sjuktiden nu så har hon inte druckit nån välling alls. Men då hon var pigg igen så skulle hon ha sin vanliga välling. Hon fick en flaska med 250 ml som vanligt. Hon försäkrade sig flera gånger om att det inte var majsvälling och sen drack hon... två klunkar! Resten blev kvar.
Sen vägrar hon äta välling!!
Hon säger: "Men mamma jag har ju slutat med det. Jag är stor tjej nu!"

Jag tror att hon förknippar vällingen med illamåendet och det vet man ju att man tappar smak för såna saker.
Men det är ju inga problem, hon äter vanlig frukost och kvällsfika istället. Men jag undrar ju hur tidigt jag måste väcka henne när hon ska vara på dagis kl 6??? Hon brukar vara halvsovandes med vällingflaskan i munnen medan jag klär på henne. Hon har vaknat lagom tills kläderna är på. Hur ska hon orka äta frukost så tidigt?? Det blir ju annars länge innan frukost på dagis kl 8. Hmm....
Ja den här veckan är ju egentligen en sån vecka, men då hon är sjuk igen så får vi sova...

Nu är, tro't eller ej, alla gardiner och ljusstakar framme! Städningen har inte hunnit med, men det tar jag allt eftersom. Jag blir ju hemma några dagar till. Men jag måste ringa VC i morrn om sjukintyg då hon redan har varit sjuk en vecka. Hoppas vi slipper åka dit. Jag vet ju att hon har ögonfluss då hon haft det 2 ggr förr och jag känner igen det. Men jag kan väl alltid nämna att jag inte är riktigt 100 efter en släng av vinterkräksjukan... ;)

Nä nu ska jag gå o lägga mig på spikmattan och sova så gott!
(har jag sagt att jag är beroende av den...)

 
 

2009-11-29 @ 23:11:38 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


1a advent

Efter en sjuk vecka så blev det då advent. Jag som skröt att jag var ute i god tid med städ, gardiner och pynt... sen blev även jag sjuk och orken försvann. Igår lyckades jag iaf fortsätta lite och nu har jag bara 2 rum kvar. Men jag hinner nog, innan jul iaf... ;) Det tar den tid det tar, ingen lär göra det åt mig...

Nu verkar det inte bättre än att jag kanske blir hemma ett tag till. E har nu även fått ögonfluss!! Hon som var bjuden på kalas idag blev jättebesviken när hon inte kunde fara. Fick tvätta upp hennes ögon både igår och idag.
Hon längtar så efter att få fara på dagis igen.. stackars gumman.

Men nån adventskänsla har jag ännu inte fått. Tror det beror på bristen av snö. Det är visserligen vitt ute, men det är bara frost. Nä ge oss lite snö nu tack!
Det kan väl också bero på att vi inte har mått så bra i veckan. M har klarat sig ännu *peppar peppar*. Men han sover i gästrummet och det används handsprit ganska frekvent här för att han ska slippa. Han äter ju också nån magmedicin för att klara att äta sin andra medicin, den kanske också skyddar honom. Hoppas det.

Själv så mådde jag jättebra igår kväll och trodde att nu är det över. Men inte riktigt... Det började i morse igen!
Idag försöker jag att "poa på" lite eftersom och framåt em när jag brukar må bättre så ska jag o E försöka gå ut och skaffa en adventsgran.

Ha en trevlig första advent på er alla! Kram!






2009-11-29 @ 12:17:59 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Hälsostatus och Vem är jag?

Tack o lov verkar det nu som om lilla fröken E börjar återhämta sig. Efter en veckas sjukdom. Idag har hon ätit en macka och druckit lite mjölk och det kändes bra i magen. Håller tummarna!! Igår var en normal dag för henne också, även om hon inte åt särskilt mkt. Så nu hoppas vi det fortsätter åt rätt håll så att hon kan gå på kalas på söndag. Hon vill så gärna...

Själv mår jag rätt hyfsat, men håller mig på ett rätt kort avstånd till toaletten!
M hade frossa i morse så det dröjer väl inte länge förrän även han åker dit.
Men igår var han bäst i världen då han hämtade hö till hästarna medan jag fick ligga kvar i sängen!
Framåt kvällen fick jag på mig kläder och tog mig till stallet. Men att mocka mina 3 boxar tog lång tid och jag blev alldeles svettig. Nu vill jag bli frisk!

Funderar på om jag ska byta namn på min blogg..??? Vad tycker ni som läser?

Jag har ju liksom alltid varit "Curant" men nu är han ju snart inte längre min.
Han är såld! Allt är klart, bara papprena är oskrivna. Skulle göra det i helgen men så blev jag ju sjuk...

Vem är jag då?  Om jag inte är Curant alltså? Hmm...

2009-11-27 @ 11:40:00 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


A night from hell!

Anade igår kväll att jag också höll på att bli sjuk. Mycket riktigt!
Hade i natt nästan 39 graders feber och bodde på toaletten ett tag. När min feber och illamående börjag lägga sig något, ja då började E att gråta för att hon hade ont  magen. Från kl 3.30 till kl 5.30 låg hon i min säng o snyftade. Strax föra 6 ringde jag sjukvårdsrådgivningen och fick recept på en egen vätskeersättning. Den skulle hon sen ta en tsk var 5e minut i två timmar. Vi somnade efter 40 min.
K fick i uppdrag att släppa ut hästarna imorse. Tur man har honom! Men idag MÅSTE det hämtas hö till hästarna... Hur det nu ska gå?? Hoppas att M håller sig frisk iaf.

Nä nu ska jag krypa ner i sängen igen. Har faktiskt fått i mig lite Pro Viva och ett smörgåsrån. Wow!

2009-11-26 @ 12:02:13 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Klok men sjuk tjej

Igår hämtade jag alltså ut mina glasögon, och vilken skillnad!!! På väg hem i mörkret var det inte ett dugg jobbigt att möta bilar längre. Har faktiskt haft dem på mig hela tiden och det är jätteskönt.

Handlade majsvälling o magdroppar till E igår. Men hon gillar inte majsvälling! Hon kräks nästan bara av den. Magdropparna innehåller miljoner med bra bakterier för magen och det har jag ju berättat för henne.
I morse satt hon på toa och samtidigt kräktes hon över golvet. Grät först och var ledsen, men sen sa hon:
"Mamma jag vet varför jag kräktes. Det var dom snälla bakterierna som puttade ut de dumma!"
Så enkelt det kan vara ibland! Gullegumman! Men då blir jag hemma ytterligare en dag då...

Pazzi såg fantastiskt bra ut i benet igår kväll. Men jag lindade det ändå idag med bara ifall att....
Men Pia hade kliat rumpan på farfars traktorgrävare som stod i hagen. Så hon var full med fett och olja på både svansen och skinkorna. Blää...
Nu är den flyttad!!

Har faktiskt idag hunnit sätta upp lite julgardiner och ljusstakar. Har gjort halva huset nu och tar den andra i morrn. Har då gått ifrån min "tradition" med att i all hast ta fram ljusstakar på 1:a advent och ev byta gardiner innan 2:a advent. Ute i god tid i år!! Har dessutom faktiskt köpt de flesta klapparna eller åtminstonde vet jag vad jag ska köpa.
2009-11-25 @ 15:36:33 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Till stan

Japp, nu bär det iväg inte till stan för att på Apoteket köpa magdroppar till tösen.
Ska även (redan) få hämta mina glasögon! Det var snabbt fixat. Spännande att se om det blir nån skillnad nu då.

E får vara hos världens bästaste faster under tiden. Inget roligt att vara på stan långt ifrån en toalett om det krisar.

Ciao!
2009-11-24 @ 14:31:10 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


FAN!

Tog igår kväll in hästarna som vanligt. Det är ju mer sumpmark än fast botten i hagen. Har väl blundat lite för problemet med det, vad som kan hända... Jag har väntat på att det ska bli kallt så marken fryser. Inte då...

Ja igår så fick jag då mitt straff!!
Pia o Tule brukar gå försiktigt genom leran upp till foderhäcken. Pazzi, som är vildast i hagen brukar ta den sträckan på en 3-4 galoppsprång! Igår kom hon in och var tjock i gaffelbandet hb. Var varken halt eller ömmade.
Men jag bestämde mig för att nu får det vara nog! Så i morse medan familjen sov sött så förvandlade jag min ridbana till hage. Ja den ska ju bli det till våren också så stolparna var redan nere. Men jag drog upp tråd och flyttade vattenbalja och gjorde uteboxarna klara för besök.
Hästarna var rätt galna när de fick fast mark under fötterna. Men som tur är så såg Pazzi ok ut, inte halt. Jag hade för säkerhets skull lindat båda bak. Tänk att sånt bryr hon sig inte ett dugg om, fast det var första gången!
Nu hoppas jag att svullnaden går ner rätt så snart och att det inte var nåt allvarligt! Håll tummarna!

Sen har vi då lilla tösen E som har haft diarré sen i fredags. Det blir inte alls bättre... Nu klagar hon även på ont i magen och äter nästan inget. Hon dricker som tur är gärna Cola så jag får i henne vätska iaf.
Väntar på att BVC ska ringa till mig under dagen.

Mycket känns tugnt just nu...
2009-11-24 @ 11:01:07 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Urk o blä...

Jo som jag trodde blev det jobb hela dan. Har inte alls hunnit med det jag hade tänkt göra under helgen. Men mycket annat nyttigt har blivit gjort iaf.

E har sen i fredags varit jätterisig i magen. Toppade det idag med att det hände en olycka i byxorna...
Sen har hon endast druckit avslagen Cola och kände sig bättre, men efter middagen så började det om.
Hon kommer därför att få vara hemma från dagis i morrn, till hennes stora missnöje.

Själv är jag jättetrött trots att jag sov nästan 10 timmar i natt. Somnade redan kl 22! Skönt!
Nu är det dags att krypa till kojs så man får sova igen...

Ciao!
2009-11-22 @ 23:06:32 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Utmärkelse

Jag har fått en utmärkelse av Zaq men det medför vissa förpliktelser med den!

Till att börja med, berätta 10 saker om sig själv som ni inte vet
(Vad kan det vara? Jag bloggar ju om det mesta. Mkt vet ni nog redan.):


1. Beroende av datorn! Klarar mig utan TV!

2. Älskar att sjunga. Gör det jämt när jag är för mig själv.
 
3. Firar i år 30-års jubileum som hästägare. Har aldrig varit utan häst sedan dess!

4. Är en liten "språkpolis" hatar felskrivningar o dyl (fast även jag gör fel :))

5. Flyttade till Hudiksvall som 17-åring. Blev kvar där i 3 år.

6. Har (vad jag vet) inga fobier alls... eller..? Nja råttor då kanske...

7. Har varit sjuk i sarkoidos som tydligen inte är så vanligt.

8. Har haft äran att rida en häst som gått OS. Obeskrivligt!

9. Gillar att måla. Gärna akvarell.

10. Kommer inte att vaccinera mig mot den nya influensan.



Sedan ska man dela ut den till tre andra bloggare:

Det får bli Pernilla, Magda och Sandra
2009-11-22 @ 22:58:20 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Brillor och lugn helg? Och problem...

I fredags var jag då alltså och gjorde en synundersökning. Och...
Jo, det är dags för mig att börja använda glasögon!
Men som en tröst så trodde han att det är samma synfel som jag hade i tonåren som har gett problem igen, så det har inget med åldern att göra... Hi hi. Jag har lite brytningsfel och är lite översynt.
Nu är det bara att vänta på att brillorna ska bli klara att hämta.


Vi hade inget planerat för denna helg utan skulle ta det rätt lugnt. Det visade sig att lugnt för oss, är att jobba här hemma hela dagen. Vi har avmaskat alla kalvar, matat, mockat, städat, skrapat och ströat. Dessutom fick jag (Äntligen!) bort ett lass hästskit från stallet. Gödselplattan var överfull. Ett par lass till nu så klarar jag nog vintern också.

Har ett litet problem... När vi åker bort 14 dagar i februari.
Egentligen så fixar det sig ändå, men bara för att jag ska känna mig tryggare.
Jag skulle behöva nån hästkunnig som (tillsammans med svärfar) kan sköta om hästarna. Han fixar det annars men jag vill helst ha nån med mer "koll". Det är ju då bara drygt en månad till fölning.
Nån som vill bo i vårt hus under tiden och hjälpa mig med det?

Idag har vi inte heller några planer, så det blir väl jobb idag igen då...
E hade feber igår, men var som vanligt pigg ändå. Redan idag är hon feberfri. Skönt!

Nu ska jag köra upp resten av familjen och få frukost, jag är hungrig.

Ha en bra dag i SOLEN!

Ciao!
2009-11-22 @ 09:18:42 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Synfel?

Inte vet jag... men jag ser jättedåligt numera när jag kör bil i mörkret. Å det är ju rätt så ofta den här årstiden.
Har fått en rekvisition från jobbet på synundersökning och i morrn är det dags att se sanningen i vitögat! (HA HA va vitsig jag är!!) Hoppas att det inte är så att jag måste ha glasögon för jämnan, helt ok att ha vid läsning och bilkörning men... vi får väl se.





Igår blev hästarna vaccinerade, så nu var det gjort för i år!
Måste berätta att i förrgår så gick det inte att ta fel. Det var ingen inbillning. Solklart!
Det sparkade massor inne i Pias mage.
Undrar vem som gömmer sig där inne??? 4 månader kvar!
Drömmer mig tillbaka 1½ år...


Pazienza 8 timmar gammal


2009-11-19 @ 22:22:27 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu får det vara nog!

Så var denna helg över och en ny vecka har börjat.

Det var trevligt i Lycksele och Jill Johnsson var lika bra som när vi såg henne i fjol, fast rundare om magen. Helt fantastiskt att man orkar med att uppträda med så stor mage. Tror hon skulle ha barn redan i januari.
Maten var också toppen, liksom sällskapet. Men när jag efter maten skulle gå ut och ta lite frisk luft, då gjorde min fot så fruktansvärt ont. Att dansa var det inte ens tal om. Fick tacka nej när jag blev uppbjuden och det är aldrig roligt, så innan det hände fler gånger så gick jag upp på rummet och gjorde kväll redan kl 23.30. M höll igång lite längre men jag sov redan sött när han ramlade in några timmar senare.

Denna incident med min fot(jävel) gjorde att jag nu har fått nog! Idag har jag bokat tid hos läkaren igen, nu vill jag opereras!! Efter 4 års h-vete med denna fot har jag alltså gett upp. Jag har provat alla möjliga inlägg, tejpningar och behandlingar. Har lagt ner en förmögenhet på eländet. Bara i höst blev det över 4000 kr och då har jag inte räknat alla timmar som jag var tjänstledig från jobbet. Stötvågsbehandlingen hjälpte litegrann, men det blev inte så bra som jag hade hoppats. Allt går ju liksom i en ond cirkel. Jag behöver röra på mig mycket mer för att inte vågen bara ska stiga uppåt, men som det är just nu så klarar jag inte det. Sen jag har jobbat en hel dag så är det knappt jag fixar hästarna. Därför har de fortsatt att bli åsidosatta.
Allt för den här j-la foten!!
Jag vill bli FRISK... NU!!!

Nä nu ska jag iväg och pussa lite på hästarna och iaf bli på bättre humör.

 
 
2009-11-16 @ 18:33:05 Permalink Ditt o datt Kommentarer (5) Trackbacks ()


Jo'rå..

Ska kort försöka sammanfatta här det jag tror mig ha glömt att berätta.

Tränade ju med Curre i lördags. Det var lite pirrigt innan, det var faktiskt 3 år sen jag tränade för Berit sist!!! Men jag behövde inte vara orolig, det gick jättebra. Curre blev till sist sådär fin som bara han kan vara. Underbar att rida och jag kom ihåg hur man gjorde!
Hade dock en väldig träningsvärk i två dagar efteråt. Men det va're värt! Nu verkar det som om jag kommer att få göra om detta, om några veckor. Jippi!

I söndags separerade vi kalvarna från kossorna. Det klarade jag o M ensamma och det gick riktigt lugnt och fint, inga problem. Sen skulle vi möblera om lite blande djuren också. Fick hjälp av M-O till att väga de 15 stora tjurarna. Det gick också bra tills den sista precis var vägd o klar, då... Lyfte de isär grindarna och rymde! 15 stora svarta tjurar på rymmen i mörker o dimma, inget drömläge vill jag lova. Men...
M hämtade direkt vår absolut bästa "vallhund" - fyrhjulingen. Men den "vallade" han hem dem igen och vi släppte in dem till vår stora tjur "Ponken". Allt frid o fröjd. Flyttade kossorna till rätt ställe och sen var vi klara. En låååång dag.

Måndag kväll mådde Ponken inte så bra. Hade haft det tufft med de nya killarna och hade svårt att gå. M och K tänkte ta in honom genom att leda honom i grimma. Jag sa:Lycka till!! Han väger nämligen drygt 700 kg.
Men det gick otroligt bra. Det tog nästan 30 min att gå de ca 150 m in, så ont hade han. Nu har han egen fin stor box inne i lagårn och jag hoppas han piggar på sig fort. Han är ju så snäll.

Nu har vi ny tvättmaskin som jag hoppas kommer att glädja oss längre än den förra.
Ikväll tänker jag bara ta't lugnt. För i morrn blir det Umeå igen och i helgen Lycksele på arbetsplatsträff med M's jobb. Där får vi se Jill Johnsson igen, vi var ju även där ifjol.

Nä nu är det dags att jobba!

Ciao!
2009-11-12 @ 11:24:53 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


En riktig skitdag!

Dagen började med att det kändes som om jag fått ett gruslass i vardera öga.
Fastän jag hade lyckats sova 8 tim!! Jo jag la mig kl 21 i värsta pensionärsstil.
Käkade frukost och väckte E och sen blev det ett syndafall... massor med näsblod...
Men jag lyckades få stopp på det och åkte till jobbet.
Där har det väl ändå gått hyfsat idag - trots att det varit tisdag. Fast jag har mått skit.
Hann sen knappt innanför dörren hemma så började jag blöda näsblod igen.
Varför, undrar man??

Sen skulle jag göra mat, det gick sådär... fast det gick iaf att äta.

Slängde in fulla tvättmaskinen med kläder, startade den och åkte iväg.
Hämtade hö i Gideå och tog in hästar utan större incidenter.
När jag kom hem och skulle hänga tvätten var den jättevarm och luktade unket... konstigt... Trodde det hade blivit nåt fel så den sköljt i varmvatten. Ställde in sköljprogrammet igen och gick o borstade E's tänder. När jag sen kom tillbaka in i tvättstugan så luktade det konstigt... liksom bränt...
Japp! Vår 2-år gamla tvättmaskin har nu gått sönder! Arg? - bara förnamnet!
Det blir till att dra iväg i morrn och se om vi kan skaffa en ny. Sen får vi se... om jag har tur kanske den trasiga så småningom går att fixa till så den kan användas till grovtvätt (läs: hästsaker) och sånt... Men vi har inte tid att göra det nu så det blir en ny så snart vi hinner åka till stan, förhoppningsvis i morrn.
Tvätten var varken ren eller sköljd, så den luktar URK!! Har ställt ut den i kylan på bron. Ska köra den över till "farfar" i morrn och tvätta den där innan allt är förstört.

Nä den här dagen önskar jag nog ogjord och sen omgjord.

Bara att dra täcket över huvudet nu, och hoppas vakna frisk till en bättre dag i morrn!

Ciao!
2009-11-10 @ 21:52:16 Permalink Ditt o datt Kommentarer (4) Trackbacks ()


Ume-resa igen...

Ja jag är färdigbehandlad i foten tills vidare, nu ska den få läka i lugn o ro ett tag och se vad som händer. Men den är absolut mkt bättre!!
Men nu är det gubben som går på stötvågsbehandling. Han har en riktigt elak tennisarmbåde och ska i morrn upp för en andra behandling. Jag o E hänger på och shoppar lite på stan medan. (Det är ju farsdag på söndag.)
Så vi fortsätter med täta resor till Umeå! Nu hoppas jag bara på att det dyker upp en häst där snart också.... *blink*blink* När kommer den??

Idag har det kommit ett par cm snö. Riktigt härligt faktiskt, det blir så mkt ljusare och renare.
Nä nu ska jag fika och sen i säng.

Ciao!
2009-11-05 @ 21:50:40 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


OM jag längtar till på lördag?!!




Till helgen är det träning för Berit igen. "Tyvärr" kunde inte L vara med denna gång och undrade då om jag kunde rida Curre på träningen.... Vilken fråga???
Men med tanke på hur lite jag har ridit den senaste tiden (åren) så får det räcka med en dag. Kommer nog ändå att ha svårt att röra mig dagen efter.
Den inspirationen behövs, för just nu känns hästarna jobbiga... Får lust att bara sälja dem allihopa ibland, men vet ju innerst inne att det kan jag inte göra. Om bara ett år är det ju dags att börja så smått med Pazienza. *längtar*

Nä, nu hopp i säng! Gårdagens sjuksymptom botade jag med en massa sömn. Behöver mer...

Ciao!
2009-11-04 @ 22:08:18 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Helgen



Jo brudar därute...
Jag måste bara säga att Ladies Night var helt underbart! Skrattade och njöt hela kvällen! Tyvärr med en enorm huvudvärk, men den trängde jag undan.
Jag och kompis H kom fram till att det borde vara genetiskt omöjligt att vara så snygg som Martin Stenmark. Han var än bättre i verkligheten!
Hoppas de kommer till övik nästa år, men det är väl som vanligt nån hockey som är viktigare...
Hur som helst kommer jag att åka så långt det behövs, jag ska se dem nästa år också!!

Nu är man tillbaka på jobbet igen men det är jättejobbigt nu... Blää...
Som tur är så går timmarna lite fortare när jag lyssnar på ljudbok.

Tänkte skriva mer här nu, men mår inte så bra.
Ska gå o lägga mig och hoppas vakna frisk även i morrn.

Men innan jag slutar...
Jag vill att ni hjälper till att rösta fram Magdas Surprise "Prisen" till Årets häst! Gör det
HÄR!
Ni som inte känner dem, snälla rösta ändå! Han stod förra veckan med dropp i tre dygn och kämpade mot blindtarmsförstoppning. Det verkar ha gått vägen, men faran är inte riktigt över än. Det är en tapper kille med en ännu tapprare matte som båda kämpar så hårt! Snälla rösta!
Magda: We love you!!!

Go'natt!
2009-11-03 @ 20:38:18 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91