Vilken dag!!

Historien om vara rum fortsatte igar kvall. Nar vi kom till vara  rum som vi var sa nojda med sa var det oversvammning dar... Sa det var bara att packa igen... till ett rum som vi hade over natten. Nu har vi bytt till det 5e rummet sen vi kom i tisdags. Det ar fint och nu hoppas vi att vi kan fa bo dar ett tag... Peppar peppar...

I morse kl 9 akte vi ut med baten. Forst ett stopp vid Paradese Island for sol o bad. Fast just da var det inte sa varmt da solen var i moln. Sen vidare for lite snorkling. HELT FANTASTISKT!! Det var som att simma i ett akvarium. Sag bla en Napoleon murana som var ca 150 cm lang. Hoppas vi fatt fina bilder under vattnet att visa darhemma.
Sen var det jattegod lunch och sen vidare for att se delfiner. Det var 5-10 st som var runt batarna. Kul! Hoppas att de kom med pa bild. Sen blev det fler dyk och tarta och champagne. Vi var ratt nojda nar vi kom iland igen kl 17. Det var ratt sa stora vagor sa varlden gungar fortfarande for mig.
Strax ska vi ga o ata 3-ratters fodelsedagsmiddag.

I morrn blir det shopping pa em.

Magda: Sjalvklart fick du ta min bil! Hoppas att det gar bra med Prisen. Tank att han alltid rakar ut for nat nar du ar borta.

Massor med kramar fran oss alla!
Men nagra extra stora till Magda!!

KRAM!!

Kommentarer
Postat av: Sandra

Låter som om ni har det helhärligt =D Hoppas det blir lugn och ro med rummen nu då iaf =)kramar

Postat av: Pernilla

Fy f*n idag ska man nog vara där ni är. Blåser 21 sekundmeter !!!!! här ute å de går genom märg och ben.

2008-11-24 @ 13:15:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback