I morrn åker vi...

... mot huvudstaden. Där ska vi få oss en hel helg med ledighet och nöje.
Ha det så skoj ni som är kvar här hemma...

Trevlig första advent!

ljus1

2007-11-29 @ 22:46:57 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Vilken fest det blev...

Igår hade vi då vår efterlängtade inflyttningsfest. Vilken Succé!!
Tänk att en sån stor samling människor, alla så himla olika, tillsammans kan ha så roligt.
Det sägs att tiden går fort när man har roligt... MEN VART TOG KVÄLLEN VÄGEN??? Vips så var den över... kände som om jag inte hann prata ordentligt med alla. Vi började ju runt kl. 18 och vi kom i säng 4 - 4.30!!!! Undra på att man är trött idag.

Men 1000-tack till alla som var med, hoppas ni vill komma på fler fester...
Tack för alla fina presenter!
2007-11-25 @ 20:50:44 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


"Frisk"

Japp, då får det vara färdigt med sjukdomar för ett tag hoppas jag.
Är väl till 75 % frisk nu iaf så i morrn åker jag på jobbet. Det som är kvar är lite ont i halsen, en fruktansvärd envis hosta som givetvis är värst under natten. Sen har jag fått nåt i ett öga också, det kladdar igen helt under natten och behöver hjälp att öppnas. Men annars så... Orken börjar sakta komma tillbaka. Det är ju lugn start att jobba en dag, är ju sen ledig på fredag.
Det är den stora make-over dagen. Har beställt tid hos frissan men vet inte alls vad det ska bli. Tror att hon får (nästan) fria händer. Spännande. Ska nog göra av med en fördelsedagspresent också... Hi hi.. Någon som kan gissa? Sen en hel shoppingdag efteråt, det är mycket som behövs...

Längtar till lördag...

See you!
2007-11-21 @ 22:22:15 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


*Suck*

Vad jag är less på att vara sjuk!
Efter två tabletter penicillin i lördags så blev jag ju genast piggare och mitt onda öra försvann. Men halsen är fortfarande, efter två dagars behandling, jätteond och full med blåsor. Som om inte det var nog så känner jag att det onda i örat är på väg tillbaka igen...
VILL INTE!! Har inte tid... Har ju en fest att planera, och jag orkar inte...

Som tur är så har man ju världens snällaste dotter som roar sig själv medan mamma ligger i sängen.
2007-11-19 @ 09:30:14 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Penicillin

Igår kväll hade jag så ont i öronen så jag kunde nästan inte somna. Men med hjälp av en gammal huskur så fick jag bukt med det allra värsta så att jag lyckades somna iaf. Men i morse var det likadant så då ringde jag jourcentralen och fick tid där.
En öroninflammation och halsinfektion blev diagnosen. Så nu äter jag penicillin i 10 dgr. Känner mig redan mkt piggare efter bara två tabletter. Hurra för den som uppfann penicillinet (känns som om jag borde veta vem det var.... men kommer inte på nu, får googla lite... Alexander Fleming, 1928)

2007-11-17 @ 21:43:03 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Febran...

Jag mår inget vidare....
Natten till igår sov jag 3 tim. Då kom Elin o la sig hos oss. Hon låg o strök på mig hela tiden, men det gjorde bara ont överallt. Redan då borde jag ju ha fattat att jag hade feber. Får ju liksom ont i skinnet då. Men inte då...
Jag klev upp och for o jobbade. På fm fikat la jag mig och sov en stund. Kändes piggare sen. Även på lunchen la jag mig o sov. Mådde jättebra efter det.... i en kvart.... Sen blev jag bara sämre o sämre. Mina (bästa) arbetskamrater tyckte att jag skulle åka hem, men tjurig som man är så kämpar man ju på. Men till sist fick jag ge med mig, så kl 14.30 åkte jag hem. Frös som en hund...
När jag kom hem kollade jag hur mkt feber jag hade... 39,4!! Inte undra på att jag mådde dåligt. Sen har jag proppat i mig piller konstant. Låg i sängen från kl 15 igår tills kl 8 i morse, med undantag för mat och toabesök. Jo jag var ju tvungen att åka o ta in hästarna och lägga om Pias sår också.
Idag mår jag ungefär likadant fast har mindre feber. Men kroppen värker i varenda muskel. Ajajaj...
Men tur i oturen att det kom denna helg o inte nästa då vi har fest.
Nä nu ska jag bädda ner mig en stund igen...
2007-11-16 @ 11:37:36 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Nu var det länge sen.... igen...

Massor av saker har hänt sen sist. Har tänkt skriva allt här i bloggen. Men just nu är hjärnan helt tom...

Hinner inte rida... *snyft* Jag har rent teoretiskt sett hittat en timme om dagen då jag skulle kunna hinna ta en snabb ridtur.  Men den finns kl 5 på morgonen och hur mkt ork har man då efter 5 timmars sömn, vilket är vad jag brukar få... Nä det är nog bara att bita i det sura äpplet och acceptera att hästarna får stå åt sidan ett tag igen. Familjelivet måste ju komma i första hand. Skulle ha behövt nån som kan ta Curre på foder ett tag, men det är inte många som passerar mitt nålsöga... Han är ju min stora bebis, och hur lätt är det att hitta en ny mamma till honom??

Nu är det klart... Vi åker till Stockholm över 1:a advent. En skön avkopplande helg med massor av skoj. Ska gå på Globen också, kvällsföreställningen med massor av show ska nog även Morgan gilla. Eventuellt följer Elin med, har inte riktigt klart med barnpassning än.

Nu räknar vi ner till vår inflyttningsfest också... Det ska bli jätteskoj!! Hoppas alla kan komma...

Nä nu måste jag sova lite tror jag...
2007-11-13 @ 21:31:18 Permalink Ditt o datt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Så var ännu en vecka förbi

Jag ska inte tjata om det igen men.... Oj vad tiden rinner iväg! I morgon börjar en ny arbetsvecka igen.

I fredags hade vi vår härliga massagedag. Förra gången blev inställd så det var hela 6 veckor sen sist. Så det fanns med andra ord rätt så mycket att fixa till. Tog mig en funderare när hon gjorde mig illa som värst.... Är man riktigt riktig när man betalar för att bli "misshandlad" på det viset? Fast jag ska nog erkänna att till 90 % så var det skönt. Fick tillbaka värmen och blev av med domningarna i min hand, så det var värt allt. Fast min gubbe fick hon knappt peta på nacken, så ont hade han. Fast det är mer än bara nackspärr, svullen i halsen också. Han har lovat att ringa läkaren i morrn iaf.

Lördagen gick till att få ner lite stolpar i marken. Förberedelse för att eventuellt flytta hit hästarna redan i vinter, då är det ju skönt att ha en hage.
Idag har vi packat porslin nästan hela dagen (känns det som). Har inte så väldigt mycket kvar nu innan svärfar kan flytta in.
Var o hälsade på mamma ikväll. Hon hade en bra dag och blev jätteglad när vi kom o hälsade på.

Nä nu ska jag hoppa i säng.. Natt natt!
2007-11-04 @ 23:00:38 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91