Länge sen

Jösses vad dagarna flyger iväg. Trodde jag nyss hade bloggat men ser ju nu att det var fem dagar sen.
Men dagarna är ju fyllda till bredden så det är inte alla kvällar jag får nån datortid.

Håller fortfarande på att tömma vårt gamla hus, verkar aldrig ta slut. Men då det bara blir ca 2 tim på kvällen som vi kan vara där så tar det ju sin tid. Men svärfar vill flytta in NU så.... Dessutom så har Morgan fått nackspärr så han är helt oduglig just nu. Det blir väl jag som får göra det mesta är jag rädd för.
Önskar verkligen att vi hade stallet här klart nu, för det är jobbigt att åka emellan och tar ännu längre tid. Hoppas få ordning på ligghallen och stolpar i marken innan det fryser, då kanske jag kan flytta över dem hit. Allt blir så mkt enklare då.
Även på jobbet har vi fullt upp! Ligger en massa timmar efter i tillverkningen, så vi väntar bara på att det snart blir övertid. Å det har jag ju absolut tid med..!!!??!? Fast hellre 4 timmars övertid i veckan nu än 8 timmar just innan jul!
Nu vill jag faktiskt snart ha snö. Ni kan inte tro hur mycket grus två små hundar kan släpa in. Sen att de sover i både soffor och säng gör det ännu värre. Det tar ju lite tid att städa vårt nya stora hus. Tog faktiskt tid i helgen! Att dammsuga och torka golven överallt tog över en timme!! *suck*  Sen borde jag ju ha putsat av alla fönster, 20 st inklusive 8 st STORA. Ingen som känner en billig fönsterputsare?
Nä nu ska vi göra ordning och skicka iväg inbjudningskorten till vår inflyttningsfest... så några av er kanske snart får post... Hi hi... Hoppas ni kommer!!

Sen bär det iväg för att packa och ta in hästar. Mesta jobbet med dem just nu är att lägga om Pienzas sår...
Har de senaste tre veckorna gjorrt av med en smärre förmögenhet på förband. Gjort av med en flaska Lotagen, 3 kg bomull, en gasbinda per dag (minst) och flera såna där självhäftande lindor. Jag är numera storkund hos Apoteket!

See you...
2007-10-31 @ 18:07:15 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Fredag kväll....

I kväll har jag det VÄLDIGT lugnt! Det är helt underbart ensamt...
Har "lånat ut" Elin tills i morrn. Så i em har jag städat ur huset litegrann. Fast det var så himla kallt där, 12 grader inomhus, så jag hade ingen större lust att vara inne där så länge. Eldade ordentligt så i morrn går det att vara inne utan ytterkläder. Mycket kvar som ska packas ner.
Jag har istället fixat hästarnas hage och en massa annat som man inte hinner med.

Sitter o kollar lite på Idol och ska väl sen få lite skön sömn. Sovmorgon i morrn då M har lovat att släppa ut hästarna innan han åker till jobbet.
2007-10-26 @ 21:23:44 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Uppdaterad hemsida

Igår gjorde jag ett ryck och stylade om min hemsida.
Har lagt in en del nya bilder också.
Mer kommer så småningom.

http://hem.passagen.se/curant/

Skriv gärna i gästboken när du smyger förbi...

2007-10-24 @ 20:28:41 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Måndag kväll

Vad tiden går fort... på både gott och ont!

Nu är vardagen igång efter flytten. M har ju varit ledig från jobbet i två veckor men jobbar em denna vecka. Det innebär ensamma kvällar för mig, men det kan ju vara rätt skönt ibland. Det jobbiga är ju att han jobbar hela helgen också. Nu sen jag hämtat Elin på dagis, lagat och ätit mat, så måste vi åka o natta hästarna innan jag kan natta henne. Kan ju inte längre göra det sen hon somnat eftersom hästarna inte flyttat. Det kommer att bli jobbigt att åka emellan och sköta dem, så vi funderar på om vi inte kan göra en ligghall och ha dem på lösdrift tills stallet blir klart. Vi får se...

Pienza är nu iaf kollad på 90 dgr (eller närmare 110 blev det nog) och är fortfarande dräktig!!! Jippi!! Så om något skulle hända nu så täcker försäkringen. Men nu vill jag bara att det blir sommar och att få en liten fölbäbis... Den 3 juni är det magiska datumet! Hennes sår på benet läker, sakta. Det har blivit en massa svallkött och ser nästan värre ut nu än när det var nygjort. Men det går trots allt åt rätt håll. Fast det kommer säkert att ta ett år innan det är helt återställt. Tur att hon inte tränas, bära föl går ju ändå.

Curre blev i torsdags äntligen friskförklarad. Nu är han fräsch! Passade även på att kolla tänderna och även där är han restaurerad nu, en helt ny häst!! Känns bra att få sätta igång o träna upp honom när man vet att han är 100 % frisk. Bara jag nu får tid att rida också...

Nu ska jag slappa en stund i soffan innan läggdags, det var länge sen...
2007-10-22 @ 20:55:36 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Internet is back!

Nu så har vi fått igång vårt Internet igen. Det gick faktiskt mycket fortare än väntat, för en gångs skull...
Idag fick jag gå hem från jobbet vid lunchtid, har feber och jätteont i hela kroppen. *suck*
Har vilat hela dagen förutom att jag har varit på utvecklingssamtal för Elin på förskolan.
Nu har jag bara nattningen av hästarna kvar, sen är det bara jag som ska nattas också. Om det inte sker en enorm förbätttring över natten så blir jag nog hemma i morrn också. Som om jag inte varit hemma nog mycket...
2007-10-17 @ 21:27:36 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


At work...

Så har man turen att få låna en dator under lunchen på jobbet. Man får ju abstinens utan Internet... Fast å andra sidan så får man ju mycket mera gjort på kvällarna. Hoppas vi får tillbaka det snart. Nu fungerar iaf våran telefon.

Nu börjar vi komma tillrätta i huset, men mycket är kvar. Sakta men säkert...

Söndagens födelsedag flöt på rätt så lugnt. Men vi har mycket smörgårtårta kvar... Kom o ät den som kan o vill!! Nån dag till klarar den sig, men sen får vi kasta det som är kvar. Å det vore ju synd...

Nä, tillbaka till arbetet....

See you!!
2007-10-16 @ 11:17:36 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Flytt av tel o internet!!

Nu är vi som sagt på gång att flytta.
Har nu flyttat telefonen och så småningom även datorn. Bredbandet kommer att flyttas senare så vi kommer troligen att vara utan Internet 7 - 14 dagar.
Vi finns tillgängliga på Mobiltelefon och förhoppningsvis snart även vårt hemnummer!

See you...
2007-10-09 @ 18:01:53 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Nu är det dags!!

Nu har flyttkalaset dragit igång för fullt! Vi siktar på att vara inbodda innan helgen, har ju storkalas på söndag!
Men fyyy... vad det är jobbigt att städa, packa ner och packa upp. Det är ju liksom alla mammas grejor att packa ner också... Tänk om man bara kunde... *sim-sala-bim* och så var allt klart! Nu räcker definitivt inte dygnets 24 timmar!!! Har tagit ledigt ons och torsdag för att kunna göra sista rycket då, har även lånat ut Elin så vi kan jobba sena kvällar. Men torsdag natt (senast) tänker vi sova där. Det är iaf fantastiskt mysigt där, kommer nog att trivas bra.

Nä nu måste jag packa lite saker. Fick en stund vid datorn medan Elin somnade... Back to work!!

See you!!
2007-10-08 @ 20:24:56 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Ombehandling

Curre var fortfarande lite halt på ett ben och är nu ombehandlad där. Så nu läggs alla tävlingsplaner på is... Det blir inget mer i år! Nu siktar jag på att träna hårt i vinter på en fräsch häst och komma igen på allvar nästa år! Men mest ledsen är jag över att missa ytterligare en träning...

I morrn är det dags... Slutbesiktning av huset. Hoppas det går bra. Vi har många synpunkter...
2007-10-04 @ 21:04:02 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiden går...

...alldeles för fort!! Hinner inte med allt man vill och borde. Vet att jag önskat mig det tidigare, men kunde inte dygnet ha minst 40 timmar och att man fortfarande klarar sig med 5 timmars sömn. Eller hur..??

Läget här just nu:
- Pienza har skadat ett bakben. Hade ett jättesår när jag tog in henne måndag kväll. Kontaktade jourhavande veterinär som tyckte vi skulle vänta till dagen efter. På tisdagen kom så vet hit och konstaterade att det var inget sår att sy. Kunde/ville inte ge en del mediciner pga att hon är dräktig (btw... 90 dgr idag. Kollas snarast) Nu ska hon få penicillin i en vecka. Har inte så ont när hon går men är jätteöm i såret. Det är ca 7-8 cm långt och ca 3 cm brett och sitter på framsidan, mot insidan, mitt på skenbenet bak. Verkar som om hon har haft tur och klarat alla senor. Omläggning av såret, tempkoll och spruta penicillin blev behandlingen. Hon har fått en egen torrare (o lugnare) hage, går nu o strosar på gårdsplanen. Härliga tanten...
Så nu har alla djur, 2 hundar o 3 hästar varit till veterinären inom 14 dagar!! Jippi..... Billigt, billigt...

- I morgon så bär det av med Curre till kliniken för återbesök. Hoppas han är ok nu. Har inte alls hunnit rida nåt så jag har ingen aning om hur det kommer att gå. Men han är iaf pigg i hagen...

- ÄNTLIGEN!! På fredag är det slutbesiktning av huset! Så i helgen kommer vi att försöka flytta så mycket grejor vi bara kan och hinner. Men vi kommer inte att flytta in själva förrän pannanläggningen är igång. Dröjer väl nån vecka till. Men den 14:e är det stort kalas och tills dess vill vi va inne.

Nä nu lockar duchen och sängen... Nattinatt!
2007-10-03 @ 21:27:47 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91