Slutbloggat!!!

Nja... rubriken ljuger lite...

Men jag kommer snart att stänga min blogg här och fortsätta på min nya blogg
http://teamhilltoft.wordpress.com/

En första version finns nu ute. Gå gärna in och titta, rösta och kommentera!!

Vi ses där!!
2011-02-26 @ 15:22:16 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Sån är jag...

2011-02-23 @ 21:52:33 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Rapport

Jahapp... så var det väl på tiden att uppdatera här igen.

Livet är nästan tillbaka i de vanliga rutinerna. Gubben har kommit hem igen och det känns skönt, han har varit saknad! Jet-lag till trots så blev han direkt kastad in i jobb hemma igår och idag tillbaka till jobbet. Lite brutalt! Men... han har haft det bra i 14 dgr så nu tillbaka i verkligheten. Ordentligt brun är han också... nästan det mest orättvisa!!

Jag har *peppar peppar* vunnit min kamp emot hästarnas rymmande!! Inte en rymning på hela veckan!!
Lelle har fått ta det ganska lugnt medan Morgan har varit borta, jag har helt enkelt inte hunnit med honom. Men fr.o.m. i morrn blir det andra bullar. Jag stod över helgens Beritträning men redan om två veckor är det dags igen och då ska vi vara med! Denna gång hämtade jag bara Berit på flyget i Umeå och sen var vi hem till mig och fikade o surrade en stund. Sen till stallet för att kolla på hästarna. Hon har ju inte sett Phrattis, men gillade honom skarpt! Hon gillar även Pazzi och mitt mål är att kunna rida henne en av dagarna på träningen i april. Skam den som ger sig!!!
Jag fick hjälp av Morgan igår att rida på henne. Hon bryr sig inte alls om mig på ryggen, men är som en magnet på den som leder. Nu jobbar vi på med styrningen och släpper snart linan!! Ska våga mig på lite trav först bara! I morrn väntar jag hjälp av LW.

Den som följer mig på FB har kunnat notera att jag ska ut o resa om ca 3v i ett hemligt ärende! Ni få som vet... fortsätt håll tyst!!! Jag lovar att berätta överallt om min resa sen... ni kanske till o med kommer att tröttna på samtalsämnet så småningom! Men tro mig... det är värt att vänta på!

Har ikväll varit på Lek & Bus med Elin. Eller rättare sagt så har hon varit där och jag på möte. Har blivit invald i styrelsen i Föräldraföreningen. Kommer säkert att bli intressant. Trevligt med lite "nya" människor i sin omgivning.

I morrn är det besiktning x 2 av mig. Först synundersökning och sen mammografi. Måtte det går bra på båda ställen...

Nä, nu ska jag kolla igenom lite inspelat på tvn, sen blir det sängen.

Ciao!!

2011-02-21 @ 22:03:41 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Önskar....

...att det var så här grönt ute och att jag hade en sån här hage!!!Dessa eländiga hästar var på rymmen ikväll igen!
Är hyfsat less på dem just nu kan jag lova!
I morrn blir det att bygga hage á la Fort Knox!!
He he he...2011-02-15 @ 23:15:51 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Trassel... x 2

Vilken em/kväll...

Elin o jag var o kollade på Trassel i Gideå. Jätterolig film som vad helt i hennes smak, ja jag tyckte också den var riktigt bra. Nu blir man bortskämd av att se nästan allt (iaf väljer jag såna filmer) i 3D.
Sen beslöt vi oss för att ta det lugnt efter middagen. Vi ville inte rida eftersom det var så kallt. Precis när jag var på väg ut genom dörren för att åka och ta in hästarna, så ringer en "granne" och berättar att hästarna är på rymmen... *suck*
Som tur var hade jag en longerlina i bilen så jag behövde bara ta fast Lelle, knyta till en grimma på honom och sätta mig i bilen. Vi hade ju vanan inne sen förra lördagen.... Så han visste precis vad som förväntades och travade snällt bredvid bilen hela vägen hem till stallet. De andra hängde på förståss...
När jag skulle kolla vart de hade rymt så såg jag att de bara hade hakat loss grinden. MORR!!!
I morrn sätter jag nog hänglås på hagen!!! Rackarns hästar!!
Fast man kan ju vara glad att man bor lite ocentralt. Tänk om det hade sett ut så här... huga...


2011-02-13 @ 23:07:50 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tiden... nya vänner...

Så var det ett tag sen jag skrev nåt här igen...

Timmar, dagar, veckor och månader bara rusar iväg.
Våra tre månader med Business Room är nu slut... Det som kändes som en lång tid i början, blev mer som en blinkning. Det kan ju bero på att vi i vår grupp fann varann fort och har blivit väldigt tajta, som en stor familj helt enkelt. Så separationen från alla känns... Det kommer att bli tomt! Vi avslutade med en fest på
Area 1 igår kväll, med både 5-kamp och laserspel. Helt underbart roligt!! Var lite skeptisk till lasern, men SÅÅÅ grymt roligt!! Hornen växte fram när man smög omkring i mörkret. Nä det var första men definitivt inte sista gången jag var där!
Kommer att sakna mina nya vänner...Hästarna säger att det är vår!! Åtminstonde Tule! Han fäller päls nu... Han har blivit jättesmal, nästan för smal!!! Ska bli spännande att se hur han ser ut när all vinterpäls är borta. Nu försöker jag få igång Lelle för fullt igen, träning nästa helg... Fast det blir bara en dag för mig då. Hoppas kunna komma upp på Pazzi i veckan också.

Önskar att jag hade en kamera...
Den vi har är ju med Morgan i Thailand. Skulle vilja ta ett kort på Phratello och dela med mig av! Tänk han är fortfarande så himla snygg!! Det brukar de inte vara i hans ålder... Får se om jag lyckas få nåt bra kort med mobilen.

Nä nu är det dags för stalltjänst...

Ciao!

2011-02-12 @ 18:00:01 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Boktips!!

Tänkte variera mitt boklyssnande och valde nåt annat än deckare...
Hittade denna bok och lyssnade på den.
Lite skeptisk att en bok om ett kattliv skulle vara intressant.
Men ack vad jag bedrog mig!! Denna bok är en sann berättelse och den går rakt in i hjärtat!
Alla kattälskare, ni måste bara läsa!!! Läs mer
HÄR!

2011-02-04 @ 23:14:00 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gräsänka... gammal...Så, då har sambon börjat sin resa till varmare breddgrader. Närmare bestämt till Phuket, Thailand. Samma ställe där vi var i fjol. Vi hade ju nämligen två gratisveckor på hotell där som måste nyttjas innan 15 feb. Jag har varken tid eller råd att åka just nu så han fick åka själv. Fruktansvärt avundsjuk men... jag kommer att ta ut min hämnd vid senare tillfälle!
Var så säker!!!

Fick ett brev på posten idag... ett bevis... på att... JAG... börjar bli....  GAMMAL!!!
Tro nu inte att det är början på någon kris!!


Nä för mig har det alltid varit mamma och "andra i hennes ålder" som blivit kallade.
Nu är det alltså även min tur! Vad jag pratar om? Jo... Jag har blivit kallad till mammografi!! Jösses! Jag som fortfarande tror att jag bara är 25...
Men... Ålder är bara en siffra!!!

Sen är ju nästa undran, varför är männen undantagna från sådana här undersökningar?
Ja givetvis för att de inte har bröst såklart, men de borde ju kollas för deras vanligaste cancerdrabbade ställe...


På hästfronten är det lugnt denna vecka. Eftersom jag har varit i Kramfors och jobbat långa dagar har jag inte hunnit/orkat rida på kvällarna. Passade på att vaccinera Lelle, så nu kan jag vila hela helgen med gott samvete. Fast jag längtar efter att komma i sadeln igen!!

Nä nu tror jag att det skulle sitta bra med en kopp kaffe!!

Ciao!
2011-02-04 @ 15:24:07 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


RSS 0.91