Jobb, jobb jobb... och nedräkning

Den senaste veckan har jag bara jobbat... Vi ska ju göra lite övertid nu, så jag har jobbat mån, tis 6 - 19, ons, tors 6 - 16 och i morrn blir det 6 - 11.30. Har inte hunnit eller orkat göra mycket annat...

I söndags var jag o Elin och hälsade på mamma och sen var vi även till Pienza. Magen är enorm nu! Kolla in bilden från i söndags och scrolla gärna ner och jämför med hur hon såg ut när hon åkte. Iofs ingen bra bild då hon står i nedförsbacke... Idag är det bara 5 dagar kvar... På tisdag ska det va dags.... Huuu... Nervös...
Namnförslagen lyser med sin frånvaro.... Det behöver inte vara med P & Z... alla förslag mottages med glädje!

pia 10 dgr kvar



2008-05-29 @ 21:26:17 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rena fönster!

Började städa lite redan kl 9 i morse. Var tvungen att röja undan det värsta och plocka bort blommor o gardiner ur fönstren. Visste inte vilken tid fönsterputsaren skulle komma men tänkte vara ute i tid. Jag hann göra jättemycket under dagen. Han var här kl 17.30 och 1 timme senare var han klar!!! Fatta vad snabb han var!!! Bra blev det, nu ser vi ut lite bättre... Inte var det dyrt heller... Han ville ha 380 kr för jobbet!!! För 20 st fönster... Han fick 4 hundringar och jag hoppas han vill komma tillbaka i höst. Vilken hjälte....

Elin sover o jag sitter vid datorn och lyssnar på ESC i bakgrunden.

Funderar på att åka o hälsa på Pienza i morrn. Det är ju bara 10 dagar kvar nu och jag börjar bli riktigt nervös. Men hon är ju i trygga händer iaf. Spänd på hur mkt magen har vixit sen sist. Hoppas det är ett stoföl där inne.... hon har ju bara lämnat hingstar tidigare... fast då kanske det är dags för ett sto nu. Har några namnförslag nu... men önskar flera... börja på P och med Z.

Längtar efter min gubbe nu.... det fattas nåt här hemma....
I morrn kväll så...


2008-05-24 @ 21:52:18 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Gräsänka

Gjort lite övertid men så var jag tvungen att vara hemma igår. Blev jättedålig på tisdag em och var rädd att jag också hade fått magsjuka. Men det tror jag inte det var. Kan ha varit gallan som spökade också. Jag åt en sallad till middag och magen är inte så förtjust i sånt... Hade kramp-ont hela kvällen och även under natten bitvis. Var bättre på morgonen men helt orkeslös. Eftersom Elin hade magsjuka så fick hon vara hemma en dag extra och jag tog ut VAB. Fick vila upp mig ordentligt iaf, gjorde ingenting på hela dagen!

Jobbat igen idag och jag & S håller på att planera för fullt för personalfesten. Jätteroligt!! Ska bli spännande och se om allt klaffar...

Idag var lilla ponnyn på rymmen. Hade ju ingen brådska att fixa ström till deras hage. Tänkte att de är ju mest intresserade av det gröna gräset. Men det var ju 1½ vecka sen... nu är det ju grönare på andra sidan... Så den lille rackaren kröp ut och betade på bättre ställe. M fångade in honom och faktiskt så var han kvar i hangen när jag kom hem efter jobbet. Nu är det ström där!! Kontrollerade det själv... hmmm... satte först på strömmen och skulle sen sätta fast tråden han hade dragit mer... Aj! Dumt!

Slutar ju tidigare på fredagar men ska jobba över i morrn. Har ju inte hunnit göra mina 6 timmar denna vecka. Sen ska jag & S till stan o shoppa o kolla lite grejor inför festen.

På lördag ska jag bara vara hemma. Har lyxat till det så att det kommer en kille och putsar alla fönster. Vi har 20 st förnster och han tar ca 20 kr styck. Billigt tycker jag som hatar att putsa. Jag har viktigare saker att göra!

M åker till huvudstaden i morgon tillsammans med L-E för att gå på maskinmässa. Så jag blir gräsänka i helgen. Jättetråkigt... Är även hundvakt till Leia då M & M ska kolla in Rod Steward i helgen. Så om nån vill hitta på nåt med mig i helgen så är jag öppen för förslag...

Nä nu ska jag kolla hur det går för Charlotte Pirelli i Belgrad...


2008-05-22 @ 20:55:16 Permalink Ditt o datt Kommentarer (2) Trackbacks ()


Bara lite arg...

Undrar hur vissa människor tänker... Just nu på hatlistan:

* Folk som tror att de är lite "mer" och kan behandla andra hur som helst. Fattar inte de att man kan må dåligt av sånt??? Idioter!!

* Varför skaffar man sig sisådär 22 olika bloggar?? Skriver på den ena i två veckor sen dyker det upp en ny. Så håller det på. Varför? En räcker väl... Även om man inte bloggar ofta så kan man väl använda samma??

Så där... nu har jag avreagerat mig lite...

Jobbar övertid denna och nästa vecka. Har idag jobbat från kl.6 till 19. Bara 2½ tim öt kvar den här veckan.
Elin har kräkts idag o igår men verkar pigg nu. Hon blir hemma i morrn också.

Nu måste jag sova!
G'natt!


2008-05-19 @ 22:22:27 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Här behövs hjälp!!

Hoppsan... nu var det visst en hel vecka sen sist jag bloggade. Men det har i vanlig ordning varit fullt upp.

Var barnledig i helgen. Vi drog iväg till Sundsvall på lördagen sen vi hade lämnat av Elin hos sin gudfar. Målet var att köpa nya utemöbler på Jula så släpvagnen fick också följa med. Vi gjorde alla stora butiker i Birsta. Bauhaus, Ikea, Biltema, K-Rauta, Plantagen, Jula och några små med.
Givetvis var möblerna slutsålda GRRR... Men vi slank in på ICA Maxi och där fanns ett ännu finare för nästan samma peng. Vi slog till på det istället så att släpvagnen var till nån nytta.
Svängde in till bekanta i Kornsjö och kollade på våra kvigor som kommer nästa måndag.
Var hemma efter 21 och sen fick vi lite vin och film.
Idag har vi stängt åt kvigorna så de får gå på bete när de kommer.

Behöver hjälp!!!
Elin önskar sig en låtsaskamera när hon fyller år. VAR FINNS EN SÅN?? Har kollat på alla leksaksbutiker jag har passerat. Vet du var en sån finns så berätta det för mig!!!


2008-05-18 @ 20:48:13 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


ÄNTLIGEN!

Nu har hästarna flyttat hem hit. Nu slipper jag hålla på att åka emellan...

I morse lånade jag ut Elin under dagen så att jag skulle få jobba ostört. Började kl 10. Höll på i tre timmar med att slå ner stolparna, fick en liten lunchpaus och sen tog det två timmar att fixa tråden. Sen var det lite annat att fixa med men kl 17 var hästarna på plats. Det blev jätteglada över att det fanns lite grönt att beta.
De har en ligghall på 36 kvm, verkar gilla att vara där inne. Hoppas bara min frusna Curre fattar att han ska gå in dit om det regnar. De får lite extra hö och betfor därinne också.

Det ska som sagt bli skönt att bo på samma ställa som hästarna igen.



Ligghallen



Curre njuter av gräset




Tule också


2008-05-11 @ 21:11:12 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Nu har hon åkt

Då var det gjort... Nu står hon på stuteriet och där får hon vara kvar tills hon fölat och är dräktig igen.
Som tur är så känner hon sig hemma där, har ju vart där rätt så mkt. Gick snällt in i transporten, tog allt med ro. Nu är det bara grabbarna som är lite upprörda... deras tjej är ju försvunnen. Ska fixa klart här hemma nu så de kanske kan flytta hit i morrn. Här finns det lite grönt gräs så då glömmer de väl att vara oroliga.

080510

Pienza innan hon åkte

2008-05-10 @ 12:38:44 Permalink Ditt o datt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Snart är veckan slut...

Vet inte varför, men den här veckan har varit jättelång...
Nu är det bara en ½ jobbdag kvar, sedan en härlig massage. Kommer förmodligen att somna där...

Har ikväll varit och haft lite lektioner. De var så duktiga båda två, hade övat bra på läxan.

Nåt läskigt hände... (Pernilla - du var ju med...)
Träffade en person som väldigt igenkännande hejade på mig och tog i hand. Sa att det var jättelänge sen vi sågs... Visst såg hon bekant ut men jag kunde inte för mitt liv placera henne. Lite skämmigt...
Frågade B sen och fick veta vem det var, och ja jag vet vem hon är. Men räknade ut att det var ca 20 år sen jag såg henne sist. Hon var rätt olik sig sen då. Men om vi träffas igen så ska jag försöka vara lite trevligare. Jag försökte ju bara komma på vem hon var. Skäms lite ändå...

Börjar ha separationsångest över Pienza... hon åker ju på lördag... Saknar henne redan. Det är en sån underbar individ. Men men... När hon kommer tillbaka så är det med en lite bebis vid sidan (och förhoppningsvis en till på G i magen)

Nä nu ska jag iväg o natta hästar...
2008-05-08 @ 21:30:15 Permalink Ditt o datt Kommentarer (3) Trackbacks ()


Det var det...

Så var den här ledigheten över... Fort gick det... Nu är det bara att räkna ner till semestern som börjar v.28 Känns som om det är länge dit...
Har iaf hunnit hälsa på lite folk och faktiskt slappat lite också. Skönt att ha gjort både och.
Fast man borde väl ha gjort lite mer nytta men... arbetet finns ju kvar.

Ska ju skjutsa iväg Pia på lördag, kommer nog att sakna henne väldigt mycket. Det är en sån mysig tant. Hennes fölis i magen är rätt så vild av sig ibland, tycker lite synd om henne när den stökar runt. Tänk... om ett par veckor kommer den ut... Då har jag en häst till... Min nya stjärna!!!

2008-05-04 @ 22:39:13 Permalink Ditt o datt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Rätt skön dag

Skönt att få sova lite längre på morgonen. Var iväg kl 6 och släppte ut hästarna men somnade sen om och vaknade vid 9. Fick sova de sista timmarna i soffan eftersom Elin tagit hela min sänghalva medan jag var borta...
Förmiddagen ägnades åt däckbyte på båda bilarna, även Elin hjälpte till!
När M åkt iväg för att jobba så åkte vi också till Husum. Först var vi till mamma och hälsade på hos henne. Där var ungefär som vanligt. Sen for vi till min syster en stund. Det var länge sen... Elin fick klappa två veckor gamla kattungar. Jättesöta!
Sen var vi bjudna på middag hos M & M i Gideå. En heldag (nja, halv då..) med "rantande".
Blir fler den här helgen! Har tänkt försöka hälsa på mer folk som man träffar alltför sällan.

Ska försöka deklarera nu... *Suck* varför..??? De vet ju redan allt!!!
2008-05-01 @ 21:08:37 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91