Mumma för själen...

Idag.... äntligen...
Iförd pannlampa och inklädd med reflexer så tog jag ut min fantastiska häst på en liten tur ikväll. Inte kan man tro att han har stått så länge som han har. Han var precis som vanligt, fast lite stelare förståss. Inte så konstigt...
Det var, trots snålblåsten, helt underbart...

2008-01-31 @ 21:14:00 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Lyxdag!

Nu var det länge sen jag bloggade... Ska försöka skärpa mig!
Å andra sidan så händer det inte så mkt i mitt liv nu som kan vara roligt att veta.

Idag har jag tagit ut en semesterdag!! Lyxigt värre! Fast egentligen ligger det till så här... Elin har varit och knappat på våra bankdosor så att de är blockerade. Så jag måste åka på banken för att låsa upp den för att kunna betala räkningarna ikväll. Jag har nästan inga komptimmar men några obetalda semesterdagar att ta ut innan 31/3. Så därför blev det en helledig dag. Fast lyxen började egentligen redan i går kväll...
Vi hade fått två fribiljetter på Bio, så igår lämnade vi Elin hos M&M och for till stan och såg "I am Legend" (se trailer
här)
Jag har aldrig sett en så spännande film... Hade inte tid att äta godiset. Glömde att andas flera gånger, när filmen var slut kändes det som ett tryck över bröstet för att man andats på halvfart i 1½ timme. Det tog över en halvtimme innan vi hade hämtat oss... Jag rekomenderar att ni ser den om ni gillar Will Smith och spänning!!
Åkte sen o hämtade hunden medan Elin skulle sova över. Barnfri natt och morgon alltså!! Somnade i fåtöljen framför Tvn och sen masade vi oss i säng och somnade gott även där.
Jag klev upp kl 5 i morse, åkte och släppte ut hästarna, hem igen och ner under täcket. Där sov jag gott ända till 9.30! Underbart!! Fast jag har en väldig huvudvärk, kroppen är nog inte van vid så mkt sömn.
Har varit o gjort stallet nu. Hade tänkt rida också men inte idag med detta huvud.... Synd...

Ska snabba mig in i duschen nu och sen iväg på banken.

Ciao!
2008-01-30 @ 12:27:09 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Saker att säga idag...

*   Fick åka och köpa en ny digitalbox i fredags då den gamla lade av. Man måste ju ha TV när man är ensam hemma en fredagkväll.
*   Passade då även på att köpa nytt köksbord och stolar. Vi har ju äntligen enats om ett... Skitsnyggt blev det!
*   Var på hockey igår. Jätteroligt att se live! Hoppas man får gå fler gånger i år, arbetsgivaren lottar ju mellan alla anställda. Alla hinner gå en gång och några lyckliga fler. Vi har nog arenans bästa platser iaf!
*   Ett ord... Skitväder!!
*   Hovis på fredag, sen gör jag ett försök igen att få igång oss!
*  Samvetet säger att jag borde hälsa på mamma, men jag vet inte om jag orkar... Det är ju inte min mamma längre, bara nån som ser ut som hon. Fast Elin uppskattar ju besöket förstås.
*   Skulle just nu vilja amputera båda mina ben... Värker som 1000-an... Inget att göra...
*   Här finns stora planer, men var finns pengarna...?
*   Eldar i braskaminen - Härligt!!
*   Roligt på jobbet, men bävar inför vad som komma skall...
*   Tule anmäld till utställning i Nordmaling den 16/2
*   Tänk vad roligt det är med överraskningar... Vissa mer oväntade än andra!

Det var allt för idag...


"Gud har kapacitet att kunna respektera alla. Vi människor har våra begränsningar"2008-01-20 @ 13:50:11 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Duktigt...

Idag har jag motionerat alla tre hästarna plus mig själv o gubben... Visst låter det bra?? Men så här var det egentligen.....
I morse ringde en granne o sa att hästarna var på rymmen. Jag kastade mig i bilen och åkte efter. Som tur var så snöade det så de var lätta att spåra. De hade sprungit långt. För er som vet var vi bor så åkte jag runt hela sjön för att till sist hitta dem vid korsningen mot Flärke. Alltså nästan hemma... Istället för att gå den långa vägen tillbaka till stallet (med bara ett hundkoppel runt halsen på Curre) så fick de bli instängda med tjurarna. Ja inte riktigt tillsammans med, utan i en avskild del av tjurarnas hage. De fick bo där i ett par timmar och sen tog vi en promenad med dem tillbaka. Elin fick rida hela vägen tillbaka (3 km) på Tule. Hon var jätteduktig! Första riktiga långturen. Den som var mest trött när vi var framme var förståss Tule.
Slutet gott iaf...

image101

Instängda rymmare!!2008-01-13 @ 17:15:34 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Stor tjej!

Igår var en stor dag! Elin sov för första gången utan blöja.
Även i natt har hon gjort det, och det går bara finfint.
Hon säger att hon är en stor tjej nu!
OM hon är... särskilt i mammas o pappas ögon!

Älskar dig gumman!


image100


Jag önskar dig inte guld mitt barn,
ej heller pengar och makt
Jag önskar dig modet att vara dig själv,
och stå för det du sagt
Jag önskar dig inte en stenfri väg,
men modet att vägen gå
Jag önskar dig kärlek i rikligt mått,
och vänner att lita på.
2008-01-12 @ 10:53:25 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Jag har visst glömt...

Har sett i gästboken på hemsidan att jag varit lite bristfällig i informationen. Men å andra sidan så har det inte varit riktigt officiellt förrän nu. Vi har numera bara en hund. Nila har flyttat och bor numera i Djuptjärn hos min kompis o arbetskamrat Sandra. Där får hon all den kärlek och uppmärksamhet som vi inte kunnat ge henne. Både Nila o nya matten trivs med varandra!

Nu får det vara nog! I morrn ska jag jobba igen, Morgans tur att var hemma!!
Sen helg... :-)
2008-01-10 @ 21:28:34 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


NY HEMSIDA!!

Ledig i tre dagar...Stängt på dagis i måndags och sen blev Elin sjuk. Men nu har jag haft tid att göra vår nya hemsida. Besök den gärna!

www.jakobsskatan.se

2008-01-09 @ 14:34:14 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Slut på det lediga

Så var ledigheten över och man har jobbat i 2½ dag. Fy vad jobbigt det var. Man blir förslappad fort. Som tur är så får jag långhelg nu eftersom jag har tagit ledigt på måndag. Då är det stängningsdag på förskolan så då måste jag vara hemma med Elin. Ganska skönt.... Sen dröjer det ju ända fram tills påsk innan det blir nån längre ledighet igen.

Har börjat bli riktigt ridsugen nu, det var ett tag sen. Måste försöka få ordning på allt här så jag kan ta över hästarna. Annars funkar det inte. Men åter igen... (har ju sagt det ca tusen gånger förut) tiden räcker inte till allt...

Men nåt litet positivt. Ska åka på utställning med Tule i februari. Inför det behöver man ju inte träna så mkt. Han är f.n. fin i hull och hoppas han förblir så ett tag till. Annars har de ju en tendens att bli "lite" runda. Dessutom med päls som mer liknar ull som står rakt ut. Hans lillasyster (född 2007) kommer troligtvis dit då också, ska bli roligt att se henne.

Nä nu ska jag iväg och natta mina hästar.
2008-01-05 @ 21:16:31 Permalink Ditt o datt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 0.91