Summering

Vad har då hänt sen sist.... Ska försöka summera!

Jo i fredags kom då den nya hästen Munsboro Chessie. En jättetrevlig tjej som jag fallit för trots att hon är fux ;) Har inte ridit henne än men det blir nog ikväll, men jag har sett Magda rida henne och det såg jättebra ut.
Tule är JÄTTEKÄR i henne, NU märks det att han är hingst!! Men de får inte gå tillsammans till hans stora besvikelse.

Elin har inte bara galopperat utan nu även hoppat för första gången. Ett ca 30 cm högt hinder, knappt att han hoppade men tillräckligt för att hon skulle bli nöjd.Igår hände en mindre rolig sak. Vi var i stan med släpvagn och vid trafikljusen vid brandstationen blev vi påkörda bakifrån. Det blev en j-la smäll. Killen som körde på oss hävdade att han halkat med foten på kopplingen... det tror inte vi! Då skulle inte smällen blivit så hård. Baklämmen på släpet blev böjd, gasdämparen på bromen gick sönder o sprutade olja över hela baken på bilen. En 12 mm bult som den satt fast i gick av!! Kulhandsken är väck och det lär visa vad som hände med draget på bilen... Morgans nya A3a som bara gått 140 mil!! Det är en avtagbar dragkrok som är monterad på chassit. Bilen ska lämnas in för att undersöka hur stora skadorna blev, inga synliga dock...
Vi fick ont i nackarna av smällen och värst var det för Magda som satt bak med för lågt nackstöd. Vi åkte in till akuten och hon fick stanna en stund för att röntga nacke o rygg. Som tur var så var det inget trasigt utan vi hoppas att det blir helt bra när alla muskler o ligament återhämtat sig. Men hon har ridförbud i en vecka!
Bilen som körde in i oss fick en buckla på nummerplåten!!! Fan så orättvist!!


Kommentarer
Postat av: Therese

Vad duktig Elin är på att rida :D Hälsa henne :DFy, vad orättvist.

Den som ställer till med eländet blir skonad och de som råkar ut för det kan bli märka för livet! Hoppas att ni klarar er!

Postat av: maria H

Guuuuud så sött!!!

2010-06-22 @ 15:59:16
URL: http://legendier.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback